Problem z rozruchem gry.
Moderator: Inkwizytor
Re: Problem z rozruchem gry.
Vista 32bitowa Home Premium z wszystkimi aktualizacjami i 4 GB ram
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Sprobuj dopisac do skrotu army "-maxmem=512" bez cudzyslowow lub odpal ArmA maja tylko 3GB ramu w systemie. Zobaczymy czy jakas poprawa bedzie bo czsami wlasnie to pomaga.
Dzięki
po wyciągnięciu jednej kości czyli na 2gb poszło bez problemu!!!
Ciekawa sprawa człowiek kupuje sobie dobry sprzęt a tu gra odmawia posłuszeństwa. Może z Arma II nie będzie takich problemów?!
Pozdrawiam
po wyciągnięciu jednej kości czyli na 2gb poszło bez problemu!!!
Ciekawa sprawa człowiek kupuje sobie dobry sprzęt a tu gra odmawia posłuszeństwa. Może z Arma II nie będzie takich problemów?!
Pozdrawiam
Witam
Tak się jeszcze zastanawiam, może sprawę niezgodności z 4gb załatwi dodatek "Queens Gambit"
ktoś to testował, jak dobrze pójdzie to jutro przyniesie mi go kurier.
Zmieniać kości na 4 X 1gb to raczej zły pomysł gdyż Vista staje się wtedy niestabilna.
Pozdrawiam
Tak się jeszcze zastanawiam, może sprawę niezgodności z 4gb załatwi dodatek "Queens Gambit"
Zmieniać kości na 4 X 1gb to raczej zły pomysł gdyż Vista staje się wtedy niestabilna.
Pozdrawiam
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
raczej nic nie zmieni, bo to ten sam exek, Queens Gambit dziala jako mod.Gregor pisze: Tak się jeszcze zastanawiam, może sprawę niezgodności z 4gb załatwi dodatek "Queens Gambit"

Witam
Tak jak napisałeś klamacz dodatek nic nie zmienia, oczywiście pod względem technicznym, ale mam już problem rozwiązany, nowe kości Kingston HyperX 3X1GB i po kłopocie!!!
Pozdrawiam
Tak jak napisałeś klamacz dodatek nic nie zmienia, oczywiście pod względem technicznym, ale mam już problem rozwiązany, nowe kości Kingston HyperX 3X1GB i po kłopocie!!!
Pozdrawiam