WIETNAM w Armed Assault !!!

Dodatki i modyfikacje Armed Assault - te bardziej, jak i te mniej oficjalne

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
=JACK=
ID Steam:
Numer GG: 5129433
ID gracza: 0
Kontakt:

WIETNAM w Armed Assault !!!

Post autor: =JACK= »

Dzisiaj wyszła wersja alpha addonu: Vietnam: The Experience
link: http://www.armaholic.com/page.php?id=2426
forum BIS: http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/i ... 70;t=70088

W jednej z głównych ról żołnierze 1st Cavalry.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
eJay
ID Steam:

Re: WIETNAM w Armed Assault !!!

Post autor: eJay »

Na usta ciśnie mi się jedno słowo - żenada. Pal licho, że 98% modeli to konwert z OFP. Nikt tego nie broni, ale fajnie jakby autorzy oddali w nasze ręce w miare grywalne pojazdy. Co mi po samolotach, kiedy wiekszosc z nich ma zrąbany do granic widok fpp (głowa wystaje przez szybę). O niedziałających skryptach lepiej nie wspominać, bo uzbiera się dłuuuga lista. Wyspy to także konwert i to tak doszczętnie zwalony, iż miałem ochotę wywalić moda po 3 minutach (latająca trawa, brak cienie itp.). Tak na dobrą sprawę jedynie jednostki 1st cav prezentują się nieźle w nowych hełmach, no i muzyczka + snapshoty z menu głównego...

Przed zespołem dłuuuga droga, mogli oszczędzić nam nerwów i nie wydawać teraz tej paczki.
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Post autor: kondor »

Armaholic_news pisze:DO NOT DOWNLOAD THIS UNLESS YOU ACCEPT THAT THIS IS WORK IN PROGRESS.
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

Post autor: Yac »

Ano żenada - i nieważne ze pre alfa i inne tłumaczenia. Widać jak zużyło się OFP i jak bardzo odstaje od Army. Niepotrzebnie i za szybko wydane, chyba tylko na zasadzie - "będziemy pierwsi". Przy okazji mam ochotę pieprznąć "autorowi" addonów żołnierzy za omijanie zwyczajów community. Widać tam część mojej pracy którą wykorzystano bez mojej zgody i wiedzy. Dopiero ochrzanienie "autora" pomogło że zmienił na swoje niby prace ale niesmak pozostał.
Obrazek
FriX
ID Steam:
Numer GG: 1894993

Post autor: FriX »

Imho... "worthless pice of sh***". Po jaka cholerę wydawać addony które addonami nazwać nie można, to jest wręcz ohydne!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Addony - tworzenie oraz modyfikacja gry”