Czity coraz popularniejsze :/
Moderator: Inkwizytor
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: Czity coraz popularniejsze :/
Tu nie chodzi tylko o ArmA. Wiszkosc gier ma zabezpieczenie co do siebie samych czyli nieingerowaniu w kod gry. Jedynie PB i VAC co nieco sprawdzaja poza gra jednak jak wszystko da sie to obejsc. IMO najgorsze nie sa dzieciaki co przyjda i psotawia wieze do nieba bo to od razu widac, najgorszy jest typ subtelnego czitera co sobie krzaczki wylaczy, mgle zlikwiduje itp...
dokładnie tak jak Forrest mówi,
chociaż słyszałem że ten polski klan ostatnio się rozwiązał z braku graczy
i już raczej nie gra
chociaż słyszałem że ten polski klan ostatnio się rozwiązał z braku graczy

i już raczej nie gra

8 Brygada Zmechanizowana

I`m a bomb technican - if you see me running => try to keep up!!!
Medic!!!

I`m a bomb technican - if you see me running => try to keep up!!!
Medic!!!
- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Ale co to za różnica czy da się obejść czy się nie da obejść?? Przecież wszystko da się obejść oprócz własnej śmierci jak narazie
więc co to niby za argument jest?
Dla mnie liczą się efekty zastosowanych działań - i w przypadku wyżej wymienionych serwerów są one konkretne.
A mianowicie takie ze grając tam często i od dawna NIGDY nie widziałem aby ktokolwiek czitował na serverze.
Takie sa fakty - tak działa m.in stuff Anywhere'a wrzucony na server - tam cziterstwo jako tako zostało wyeliminowane już bardzo dawno temu i trwale. Zawsze się dziwiłem dlaczego ludzie z innych serverów poprostu nie skontaktuja się z NORE czy STOV i nie zaimplantują u siebie tego anty-cziterskiego oprogramowania.
Może poprostu z niewiedzy że coś takiego istnieje i się sprawdza.
A najśmieszniejsze jest to że obecnie część z tych którzy kiedyś próbowali tam czitować pisze u nich na forum prośby o odbanowanie - że przepraszają, że już nigdy nie będą, że przeinstalowali gre itd. itp.

Dla mnie liczą się efekty zastosowanych działań - i w przypadku wyżej wymienionych serwerów są one konkretne.

A mianowicie takie ze grając tam często i od dawna NIGDY nie widziałem aby ktokolwiek czitował na serverze.

Takie sa fakty - tak działa m.in stuff Anywhere'a wrzucony na server - tam cziterstwo jako tako zostało wyeliminowane już bardzo dawno temu i trwale. Zawsze się dziwiłem dlaczego ludzie z innych serverów poprostu nie skontaktuja się z NORE czy STOV i nie zaimplantują u siebie tego anty-cziterskiego oprogramowania.
Może poprostu z niewiedzy że coś takiego istnieje i się sprawdza.
A najśmieszniejsze jest to że obecnie część z tych którzy kiedyś próbowali tam czitować pisze u nich na forum prośby o odbanowanie - że przepraszają, że już nigdy nie będą, że przeinstalowali gre itd. itp.

- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
A co, jest juz ECP pod ArmA ??Forrestal pisze:najgorszy jest typ subtelnego czitera co sobie krzaczki wylaczy, mgle zlikwiduje itp...

- Inż. Michalko
- ID Steam:
kilka razy zdarzyło mi sie że grając w arme np jadąc czołgiem, czołg sie zatrzymywał! wciskając wszystkie klawisze ruchu czołg nie reagował nawet jak poruszałem myszką! nie działały żadne klawisze nawet Escape (tylko ctrl+alt+del, którymi to wychodziłem z army) stąd moje pytanie czy jest to nowy czit który unieruchamia pojazdy, czy poprostu komp zaczyna mi nawalać?
Virtual Battle 1st campaign veteran.

gralem na tym samym serwerze, tą samą misję w tym samym czasie.
nie zauważyłeś, że po kolei ludzie się rozłączali? mi pomoglo Alf+F4
to stary czit, ale pierwszy raz go widze w armie
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Z tego co kojarzę to jeszcze w OFP coś takiego było. Po prostu to kolejny czit, o swojego kompa możesz być spokojnyInż. Michalko pisze:kilka razy zdarzyło mi sie że grając w arme np jadąc czołgiem, czołg sie zatrzymywał! wciskając wszystkie klawisze ruchu czołg nie reagował nawet jak poruszałem myszką! nie działały żadne klawisze nawet Escape (tylko ctrl+alt+del, którymi to wychodziłem z army) stąd moje pytanie czy jest to nowy czit który unieruchamia pojazdy, czy poprostu komp zaczyna mi nawalać?

- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
To jest czit wziązany z "zamarazaniem klawiatury" - "disable keyboard" - w OFP pojawił się jakoś 2005/06
na ogół jego ofiarą padał na początku admin
- co uniemożliwiało mu wykopanie czitera - dzięki temu cziter mógł dalej robić co chciał bez liczenia sie z ewentualnościa że zostanie zdemaskowany i wywalony.
Wiem że była skuteczna i prosta metoda obrony przed tym czyms bo jakiś autor tego cheatu nawet o tym pisał - ale pamięć już nie
Widzę że już chyba wszystkie czity z OFP zostały zaimplantowane do ArmA a nawet rozwinięte w swej "wymyślności"
na ogół jego ofiarą padał na początku admin

Wiem że była skuteczna i prosta metoda obrony przed tym czyms bo jakiś autor tego cheatu nawet o tym pisał - ale pamięć już nie

Widzę że już chyba wszystkie czity z OFP zostały zaimplantowane do ArmA a nawet rozwinięte w swej "wymyślności"

- Inż. Michalko
- ID Steam:
faktycznie ludzie się po kolei rozłaczalikondor pisze:gralem na tym samym serwerze, tą samą misję w tym samym czasie.
Virtual Battle 1st campaign veteran.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Najlepiej jakby granie w multi wymagało zalogowania się, a stworzenie konta - poprawnego cd keya. Do tego jakiś punkbuster i po problemie. No, ale po co? Bisowi nawet się nie chce zrobić gry od 0, tylko robić grę na prawie 2009 rok ze starej gry z 2001 roku.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
A co myslisz, ze w CSS nie ma chiterów?
Rainbow czy to jakaś tajemnica z GRU? Chyba kazdy ma prawo wiedziec, w ktorym momencie ma wyjsc z serwera, aby ktos nie skopał mu gry? Albo przynajmniej ostrzec admina.
Rainbow czy to jakaś tajemnica z GRU? Chyba kazdy ma prawo wiedziec, w ktorym momencie ma wyjsc z serwera, aby ktos nie skopał mu gry? Albo przynajmniej ostrzec admina.