To chiterzy... Byli KR... Cobra czy Devilmant3z pisze:Niezależnie od tego, co ludzie wypisywali na ogólnym itd. było zacnie. Kiedy to powtarzamy?
Było widać że naszym niemieckim kolegom podobała się inwazja polskich klanówwnioskuje po tym co pisali
Mała uwaga:
Więcej szacunku Panowie dla ludzi z [DYN] bo fajny serwerek mają, nie wysypał się i pingi niskie.
Pomysł:
Może tak co tydzień w niedziele lub w sobotę byśmy robili takie kilku-godzinne sesyjkiWeekendowe Wojny Klanów
Czy gracze z DYN to cheaterzy?
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Czy gracze z DYN to cheaterzy?

-
- ID Steam:
Re: HSTV - Sugestie i propozycje
Ja wiem swoje, wy wiecie swoje...
Mam nadzieje, ze przy nastepnej okazji popykam z wami.
Mam nadzieje, ze przy nastepnej okazji popykam z wami.

- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: HSTV - Sugestie i propozycje
Skill skillem ale bez przesady tej
Osobiście nic do tych gości nie mam ale to co wyrabiali w OFP to przesada - wiele było wątków na rozmaitych forach OFP na temat ich rzekomego cheatowania.
Nie wiem czy jakieś dowody ktoś na nich znalazł - parę filmików chyba było - ale wiem że byli lawinowo banowani na różnych serverach i bardzo nielubiani przez inne klany.
Często też zmieniali przynależność klanową bo prawie zawsze jakiś flame w nich wybuchał na temat ich czitowania. Dlatego w końcu tez założyli swój klan.
W swoim czasie często z nimi i też przeciwko nim grywałem i nie widziałem jakiś podejrzanych zachowań z ich strony - w sumie mógłbym powiedziec że to spoko kolesie tylko o trochę tudnych chrakterach
-pamiętam że niesamowicie sie wkurzali jak ktoś ich zabił - hehe Stalker
)- ale fakt że zawsze byli w tak niesamowicie świetnej formie był podejrzany - i naturalne było że budzi kontrowersje - bo choćby nie wiem co to devil - o każdej porze dnia i nocy na każdym ctf-ie zawsze miał przewage nad kolejnym w tabeli graczem od 100 - 200% w górę 

Osobiście nic do tych gości nie mam ale to co wyrabiali w OFP to przesada - wiele było wątków na rozmaitych forach OFP na temat ich rzekomego cheatowania.
Nie wiem czy jakieś dowody ktoś na nich znalazł - parę filmików chyba było - ale wiem że byli lawinowo banowani na różnych serverach i bardzo nielubiani przez inne klany.
Często też zmieniali przynależność klanową bo prawie zawsze jakiś flame w nich wybuchał na temat ich czitowania. Dlatego w końcu tez założyli swój klan.
W swoim czasie często z nimi i też przeciwko nim grywałem i nie widziałem jakiś podejrzanych zachowań z ich strony - w sumie mógłbym powiedziec że to spoko kolesie tylko o trochę tudnych chrakterach

Re: Czy gracze z DYN to cheaterzy?
nie wiem, czy to jest miarodajne, ale zaraz po tym jak wyszła ArmA D~E~V~I~La mozna bylo rozwalac z palcem w kieszeni (w Armie)
To chyba nie jest miarodajne, bo jak ja zobaczyłem pierwszy raz ArmA, to byle Mefiu* mnie zabił czasem, wiec wiecie 
*Pozdro

*Pozdro

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Pfff, za tego byle Mefia powinienes odpowiedziec 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- Kontakt:
No przecież odrazu po wydaniu nie zdążył sobie czitów załatwićkondor pisze:nie wiem, czy to jest miarodajne, ale zaraz po tym jak wyszła ArmA D~E~V~I~La mozna bylo rozwalac z palcem w kieszeni (w Armie)

Dosyc często miałem przyjemność grać z tymi kolesiami. Powiem szczerze że Devil nie wydawał się być cziterem ale jest tam taki bucyfał o długim i popapranym nicku który na 99% ma cheaty

-
- ID Steam:
- Numer GG: 7031645
- ID gracza: 2105860
- Kontakt:
Zajrzyjcie na strone dyny http://clan-dyn.de/ i zobaczcie sobie filmik w 2 newsie.

-
- ID Steam:
Zbytnio nie mam czasu, aby sciagac ten filmik, wiec prosilbym kogos o jakis komentarz