Zje...chalo was ! ! ! ?

Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, regulaminy

Moderator: Inkwizytor

Zablokowany
Desperat
ID Steam:
Numer GG: 5997674
ID gracza: 0

Zje...chalo was ! ! ! ?

Post autor: Desperat »

Wszedlem sobie przed chwilka na serwer 8BZ , czy jak tam oni maja . Przypomne , ze wszedlem na ten serwer PIERWSZY raz . A w arme w necie gram , od przed wczoraj . Zauwazylem , ze "cala" polska smietanka sie zebrala , a tu dopiero sie zaczyna . Niejaki ... gracz pod pseudonimem Tajgeer . Napisal , ze ja jestem " cziter " i jeszcze jakas tam osoba ? Pare sekund potem , zostalem wyrzucony z serwera . Co to kur...na ma znaczyc ? Moj pseudonim to .eXao ~ . Nie macie dowodow , bo niby skad ? Nie wiedzieliscie kim jestem , bo niby skad ? Chyba najpierw sie sprawdza , kto kim jest , a nie wierzy w ciemno takiemu ... :evil: . Jestem bardzo zdenerwowany .

Wlasciwie , to sedno tego postu tkwi w tym , zebyscie nie wierzyli w ciemno takim typom , co to pisza , ze ten i tamten to cziter .

A tak poza tym , dziekuje za mila gre , i za mile przywitanie na serwerze [8BZ] Feniks ( czy jakos tak ) .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Obrazek
Awatar użytkownika
Mefiu
ID Steam:
Numer GG: 2369010
Kontakt:

Re: Zje...chalo was ! ! ! ?

Post autor: Mefiu »

W Arme moze i grasz pierwszy dzien, ale chyba inetrnet tez masz pierwszy dzien, bo na tym forum wyraznie bylo napisane, ze od 20:30 dzisiaj na serwerze 8bz spotykaja sie polskie klany na gre i tylko one! Osoby z poza klanow bez ostrzezen sa wykopywane z serwera. Nie zostales wykickany za to, ze ktos tam nazwal Cie cziterem.
MaKo
ID Steam:

Post autor: MaKo »

moge cie zapewnic ze z Feniksa nie wyleciales bo ktos nazwal cie cheaterem
gdybys polecial za cheaty mialbys juz bana na serwerze
poprostu musiales sie laczyc w momencie kiedy serwer nie byl upubliczniony, czyli trwal trening lub mecz,
a skoro to bylo wczoraj to stalo sie dokladnie tak jak napisal Mefiu
mimo nieprzyjemnego pierwszego starcia ze swiatkiem multi zachecam do dalszych prob bo warto
miales poprostu chlopie pecha na starcie :no
8 Brygada Zmechanizowana
Obrazek
I`m a bomb technican - if you see me running => try to keep up!!!
Medic!!!

Obrazek
Desperat
ID Steam:
Numer GG: 5997674

Post autor: Desperat »

Pozostaje mi przeprosic :) za zamieszanie . A co do tego co Mefiu napisal o tym klanowym graniu , to nie czytalem .

ufoman: Klozet.
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Ogólne o multiplayer”