Powitania po latach
Moderator: Inkwizytor
Re: Powitania po latach
Tak to ja chłopcze 

yay
wreszcie jakies znajome klimaty. tak sobie przegladalem wszystkie internetowe twory, ktore wykwitly wokol ArmA, ale nic nie przypominalo juz flashpoint.pl
a tu jest tak pieknie! dzieki FF i brawo Hryst!
choc nie wiem, czy przywykne do swiadomosci, ze ufoman nie jedzie na 56k. nie miesci sie to w mojej wizji rzeczywistosci.
ArmA nabylem droga kupna wczoraj, jeszcze tylko dokupie nowa plyte glowna, procek i karte graficzna
i niechybnie stawie sie do boju, jak przystalo! (BTW: jesli ktos ma jakies sugestie co do sprzetu, na ktorym ArmA zahula, a ja nie bede musial zastawiac mieszkania zeby za niego zaplacic, to kontakt via GG jest mostly welcome).
lut!
c14 vel myping vel karm4 vel kminek vel ...
PS: nadmienie jeszcze, ze nie "niosa", a "przyniosa"
"Co slina (...) palce na klawiature przyniosa"

a tu jest tak pieknie! dzieki FF i brawo Hryst!

ArmA nabylem droga kupna wczoraj, jeszcze tylko dokupie nowa plyte glowna, procek i karte graficzna

lut!
c14 vel myping vel karm4 vel kminek vel ...

PS: nadmienie jeszcze, ze nie "niosa", a "przyniosa"

No to i ja sie przywitam, moze mnie ktos pamieta 
Dawno dawno dawno temu cialem mocno w OFP, jeszcze w klanie Psy Wojny.. eh lezka sie kreci, mam nadzieje ze z ArmA poczuje tamten klimacik

Dawno dawno dawno temu cialem mocno w OFP, jeszcze w klanie Psy Wojny.. eh lezka sie kreci, mam nadzieje ze z ArmA poczuje tamten klimacik

no na razie tylko duchem, a cialem dopiero po udanym apgrejdzie kompa... ale dla takiej gry warto!
pzdr!
pzdr!

- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Pamiętam Soohy
Do dzis mam twoja muzę gdzieś na kompie - tworzysz jeszcze?

Do dzis mam twoja muzę gdzieś na kompie - tworzysz jeszcze?
c14 pisze: choc nie wiem, czy przywykne do swiadomosci, ze ufoman nie jedzie na 56k. nie miesci sie to w mojej wizji rzeczywistosci.
Prawda?

Ja narazie sobie odpuszczam ArmA, nie mam na nie kasy po zakupie nowego komputera

ufoman pisze: W zyciu nie mialem na modemie wiecej niz 33.6kbps![]()
tym wiekszy szok

jej... i ja tu.. to przez Arma i Algraba
co za... mam porzucić cale to NWN1 i NWN2, całe moje ukochane RPG i Mistrzowanie ... na rzecz jakiegoś OFP2?
oczywiście że tak
jakoś trzeba to będzie pogodzić
Witam się i ściskam ciepło , i tych którzy mnie pamiętają i innych również (ale ciutkę mniej
)
Vall

oczywiście że tak

Witam się i ściskam ciepło , i tych którzy mnie pamiętają i innych również (ale ciutkę mniej

Vall
[8BZ]Vallerie
x