Namierzanie w śmigłowcu.
Moderator: Inkwizytor
Namierzanie w śmigłowcu.
Czy ktos mi może powiedzieć,czy możliwe jest zmienić coś w ustawieniach,żeby ten cholerny smigłowiec zaczął trochę szybciej namierzać cel,bo Szyłki widzą mnie ,gdy ja ich nie widzę,a zanim pilot skończy gadać o celu,to już koniec.Nie moge namierzać,zanim nie skończy gadki?Chyba po patchu ostatnim tak sie pop.....
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Namierzanie w śmigłowcu.
Uruchom opcje w menu, zebys sam odpalal pociski. Wtedy nie bedziesz musial czekac, az Twoj strzelec skonczy gadac 

Ostatnimi czasy przechodzę kampanię Gunship 2000, no i fakt szyłki chyba mają obsługę z cyborgów z dalmierzami w oku. Nie wiem czy to jest realne ale potrafią mnie zestrzelić w naprawdę mało prawdopodobny sposób.
Trochę to upierdliwie i mało realne jest ale co zrobić.
Jedyna rada to jak wyżej włączyć środkową rolką myszy opcję strzelania(zmiany broni) na ręczną.
Trochę to upierdliwie i mało realne jest ale co zrobić.
Jedyna rada to jak wyżej włączyć środkową rolką myszy opcję strzelania(zmiany broni) na ręczną.
Zapomniałem dodać,że mam oczywiście włączony ogień ręczny i to ja jestem pilotem i gadam do siebie.Moge sobie klikac do woli,w OFP namierzanie było nie tak precyzyjne,tutaj trzeba wcelować bezpośrednio w cel(choć i to czasem nic nie daje).Czekam na AA 2 ,może w to da się pograć.W Ofp zrobiłem tysiace misji,tu.... 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Wystarczy sobie "TAB'em" klikac zeby namierzalo kolejne cele i odpalac rakietki.
Przy Tab-ie uznaje misję za wykonaną i masz rozkaz powrotu do bazy.Ale mam tak tylko w kampanii,misja "atak śmigłowcem".Oczywiście przeszedłem ja "normalnie" savując co 10 sekund...tylko sie pytam,gdzie jest ta przyjemność z gry,którą miałem w OFP?Jak można było tak spieprzyć tą grę,a czekaliśmy na nią też parę lat.To sie nazywa olewka panowie.