Które patche zainstalowac lub inne "bajery" ?
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Które patche zainstalowac lub inne "bajery" ?
Witam , mam zamiar kupić grę Armed Assault , tylko słyszałem że ta gra ma BARDZO dużo bugów i błędów , więc moje pytanie ?? które patche warto zainstalować a które nie , a także które "dodatki" warto mieć ... jeśli możecie to prosze również o linki d o nich , jak widać jestem nowy :] więc proszę o wyrozumialość
-
- ID Steam:
Re: Które patche zainstalowac lub inne "bajery" ?
ok czyli patche mamy , a są jakieś dodatki np. lepiej wyglądający dym , chmury etc które warto mieć ??
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Po co Ci takie dodatki. Jak masz dobrego kompa to graj z ustawieniami na full 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Ja osobiście polecam 6th Sense Pack (http://www.armaholic.com/page.php?id=1486)Jon na forum CFOG pisze:Bawiłem się wczoraj [a właściwie dzisiaj - dobre 10 godzin temu] modami do Army. O ile soundpacki każdy kojarzy [Modern War i FDF - sprawdziłem ten pierwszy i oba dobre, ale chyba wolę FDF], o tyle innych rzeczy zapewne nie. No więc co ja sobie dodałem:
ColonelSandersLite's US Troops Replacement Pack Podmianka żołdaków US. MARPAT Woodland jest super.
ColonelSandersLite's RUS Troops Replacement Pack Podmianka SLA. Ruskie mundury a'la OFP - sam miód
No Tracer config Wywala pociski smugowe tam gdzie ich być nie powinno. Te w arma i tak są do dupy, so... ;]
I to podaje raczej jako ciekawostke: http://www.armaholic.com/page.php?id=1295
Oprócz tego warto poczekać chyba na soundpack Chammy'ego czy jakoś tak - tworzy chyba najlepszy z tych wszystkich, które są do tej pory [bo i w FDF i w Modern War bym coś zmienił]. Dla tych, którzy wciąż katują się crapem BIS'u:
Modern War SoundPack
FDF Soundpack
Have fun

-
- ID Steam:
mam Core 2 Duo e6300 , 1 gb ram , geforce 7600gtPo co Ci takie dodatki. Jak masz dobrego kompa to graj z ustawieniami na full
więc chyba nie ma mowy o graniu na FULL :]
a mam patch do wersji 1.02 , warto go instalowac , czy odrazu sciagnac do 1.05 ??
aaa i jest jakieś spolszczenie do tej gry ?? takie które warto ściągnąć ...
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
w ofp podmieniało się bodajże stringtable... nie wiem, czy można to wprowadzić do ArmY

-
- ID Steam:
no tak , tylko że ja nie mam kupionej w polsce tylko w niemczech i tam nie ma po polsku ... tzn nie ja kupowałem tylko kuzyn ...
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Jak masz niemiecka to zmien jezyk na angielski i powinno byc po problemie. JEzykow sie trzeb uczyc 

-
- ID Steam:
hehe zmienilem na angielską odrazu po zainstalowaniu i właczeniu ale ja chce po polsku :] ;p