Forrestal pisze:Co sie stalo z tym co widzielismy 2 lata temu? Ewoluowalo. ArmA 2 ma bys ostatnia gra dla publiki. Maruk otwarcie przyznal ze bardziej skupiaja sie na "military customers". VBS3 juz tez jest pewny.
To jest jedyna naprawde ciekawa informacja w tym temacie i z calego GC. Wydaje mi sie, ze oznaczac moze jedynie smierc waskiego gatunku gier do ktorych naleza OFP i Arma. Jakos nie wierze by OFP2 bylo czyms wiecej niz Project IGI i by weszlo do tego waskiego przedzialu rynku, ktory stworzyl OFP. Z drugiej strony jest pytanie o to czy BIS nie chce, czy moze raczej nie moze, zrobic nowego silnika i nadazyc za zmianami na rynku elektronicznej rozrywki. Mi swobodnie wystarcza grafika z Arma a nawet z OFP byle tylko tworzyli sama fizyke i skrypty (wojsku zapewne tez to wystarcza i moze dlatego sa pewniejszym klientem). Z plusow jakie sie nasuwaja, jest to, ze za 5 lat beda kompy na ktorych Arma2 bedzie smigac jak rakieta :

a ja jestem kontent, ze wciaz nie zmienilem sprzetu pod Arma i dzialam na 3 letnim procu, 5 letniej mobo i rocznej karcie graficznej

Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2007, 16:47 przez
Firefly, łącznie zmieniany 1 raz.
Retired. Unavailable until further notice.