Liga ArmA @ ESL PL!!
Moderator: Inkwizytor
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Liga ArmA @ ESL PL!!
I jak? Znow wszystko w miejscu stanelo? Jakies wiesci o ESLu?
Na stronie ESL'a nie ma żadnej wzmianki o polskiej lidze ArmA...czyli norma 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- Kontakt:
Na pewno nie ruszy z 4 klanami...
Według mnie jedyny sposób aby to mogło wypalić to porobić mapy powiedzmy 3v3. Wtedy te klany, które już istnieją podzielą się na takie 3-osobowe "oddziały", do tego dojdzie trochę nie-klanowców, którzy po prostu połączą się w 3-osobowe klaniki by pograć w ESLu w ArmA. Może się uzbierać całkiem spora ilość drużyn.
Jakieś inne pomysły?
Według mnie jedyny sposób aby to mogło wypalić to porobić mapy powiedzmy 3v3. Wtedy te klany, które już istnieją podzielą się na takie 3-osobowe "oddziały", do tego dojdzie trochę nie-klanowców, którzy po prostu połączą się w 3-osobowe klaniki by pograć w ESLu w ArmA. Może się uzbierać całkiem spora ilość drużyn.
Jakieś inne pomysły?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- Kontakt:
Coś na wzór mapek skirmish z ECLa. Myślę że lepiej byłoby poczekać na koniec wakacji, może jakieś klany nowe powstaną.OFman pisze: Według mnie jedyny sposób aby to mogło wypalić to porobić mapy powiedzmy 3v3.

Ta, nie ma co robić dla 4 drużyn. Nowych też na horyzoncie nie widać.
-
- ID Steam:
pazdziernik/listopad wroci do gry paru lamerow. nowy team, reaktywacja MoR, czas pokaze.
Mówiąc lamerów miałeś na myśli MoR, zgadza się?ten jedyny pisze:pazdziernik/listopad wroci do gry paru lamerow. nowy team, reaktywacja MoR, czas pokaze.
Miał na myśli reaktywację MoR'u, ale z nowymi członkami chyba