Moderator: Inkwizytor
bzdury... w asg tylko sa ladniejsze giwery. nie wiem w czym taktyka ma tu udzialTrance pisze:ASG według mnie kładzie nacisk na taktyke, a Paintball na strzelanie, co nie zmienia faktu, że oba te "tryby" mi się podobają
takie rzeczy są juz od dawna.SiD pisze: ASG, ale zamiast mechaniki prosta elektronika z głośniczkiem a z lufy pocisk IR, który jak przystało na podczerwień działa jak pilot na cel
SiD pisze:Wszyscy zgodzimy się, że najlepszy byłoby Paintball z giwerami wyglądającymi jak ASG, normalnymi kostiumami zamiast zielonych kombinezonów.
Albo mój wynalazek (chyba mój, bo implementacji nie widziałem), troche lamerski na pierwszy rzut oka, ale oferuje prawie wszystko.
ASG, ale zamiast mechaniki prosta elektronika z głośniczkiem a z lufy pocisk IR, który jak przystało na podczerwień działa jak pilot na cel
Ja wiem, że uśmiechy jak banany macie teraz i skojarzenia z tymi chińskimi zabawkami dla dzieci, w postaci kałacha z melodyjkami, ale tak na poważnie, to miałoby sens. Lamerski, bo nie czuć nic jak ktoś obrywa, lecz zapala się zwykła dioda (np. jedna z kilku umieszczonych na każdej części ciała). Jakby spojrzeć na to inaczej, to czy nie byłaby to dżentelmeńska rozgrywka? Nie trzeba sprzątać środowiska po sobie.
@Trance: Troche bredzisz, ale nic...Trance pisze:Pomysł ciekawy, pokaż mi taką działająca i sprawdzającą się w warunkach bojowych zabawkę to chętnie się przyłączę:)