Jeden z addonow pozwala widziec w prawym gornym rogu stan zdrowia,ale nie wiem jak go zainstalowac.W readme jest taki komunikat:Istalation: Extract anywhere then put the Health_Bar folder in your arma dir and add it to your shortcut command line
Example: You want to use the Health_Bar so copy that dir to your arma folder and add this to your shortcut command line
-mod=Health_Bar
Enjoy.
Hedcrusha,ale nie wiem co oznacza jakies "dir" ani "shortcut command line"Bardzo dziekuje za pomoc.
skala zdrowia
Moderator: Inkwizytor
Re: skala zdrowia
PPM na skrot na pulpicie i do linii komend dopisz
Najpierw jednak rozpakuj ten addon do katalogu Addons.
Kod: Zaznacz cały
-mod=Health_Bar
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
dir - katalog
shortcut command line - linia polecenia w skrócie
a wiec:
znajdujesz katalog, gdzie masz Arme, np. C:\Program Files\Bohemia Software\Arma\ i tam wrzucasz katalog Health_Bar, nastepnie znajdujesz na pulpicie swoj skrot do Armed Assault, klikasz prawym, pozniej Wlasciwosci, znajdujesz linie Element docelowy i na jej koncu (za cudzyslowem) wklejasz -mod=Health_Bar.
Docelowo ta linia powinna miec ksztalt:
Oczywiscie u ciebie ten katalog moze byc gdzie indziej, zalezy gdzie Arme instalowales.
Wiecej na temat uruchamiania modow z lini polecen dowiesz sie tutaj: http://www.armedassault.com.pl/viewtopic.php?p=945#p945
shortcut command line - linia polecenia w skrócie
a wiec:
znajdujesz katalog, gdzie masz Arme, np. C:\Program Files\Bohemia Software\Arma\ i tam wrzucasz katalog Health_Bar, nastepnie znajdujesz na pulpicie swoj skrot do Armed Assault, klikasz prawym, pozniej Wlasciwosci, znajdujesz linie Element docelowy i na jej koncu (za cudzyslowem) wklejasz -mod=Health_Bar.
Docelowo ta linia powinna miec ksztalt:
Kod: Zaznacz cały
"E:\Program files\Bohemia Interactive\ArmA\arma.exe" -nosplash -mod=Health_Bar
Wiecej na temat uruchamiania modow z lini polecen dowiesz sie tutaj: http://www.armedassault.com.pl/viewtopic.php?p=945#p945

Bardzo dziekuje,ale u mnie to nie dziala.Moze cos zle wpisalem.Czy mialem wpisac dokladnie to,z przerwami i Z tymi"-"?: -nosplash -mod=Health_Bar
Ze spacjami i z pauzami - najlepiej skopiuj wszystko co jest po cudzysłowach i wklej u siebie