[Filmik] Czy ktoś w polsce gra w ten sposób?
Moderator: Inkwizytor
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
- ID gracza: 0
[Filmik] Czy ktoś w polsce gra w ten sposób?
Witam
Testując nowe łącze i przeglądając google video trafiłem przypadkiem na świetny filmik z gry:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0460063899
Trochę przydługi, akcji w nim stosunkowo niewiele ale sposób w jaki oni grają jest niesamowicie klimatyczny. Polecam do obejrzenia dla wszystkich fanów coopów i mam pytanie czy ktoś w Polsce gra na takim poziomie?
Testując nowe łącze i przeglądając google video trafiłem przypadkiem na świetny filmik z gry:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0460063899
Trochę przydługi, akcji w nim stosunkowo niewiele ale sposób w jaki oni grają jest niesamowicie klimatyczny. Polecam do obejrzenia dla wszystkich fanów coopów i mam pytanie czy ktoś w Polsce gra na takim poziomie?
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: [Filmik] Czy ktoś w polsce gra w ten sposób?
Bodajze Grey sie z chlopakami tak bawi a i CFOG miewal takie rozgrywki za czasow ofp juz.
My gramy bardziej hardcoreowo. Bez ulatwiaczy
. No i nie wchodzimy sobie pod lufy.

Retired. Unavailable until further notice.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Jak dla mnie nic wielkiego.

- Diabl0
- ID Steam:
No cóż, coopów mało grałem a jak już grałem to z taką dyscypliną "radiową", skoordynowaniem i taktycznym podejściem do zadań niestety nigdy się nie spotkałem. No cóż, niedługo wrócę do gry i mam nadzieję nadrobić tą stratę 

Ogloszenie platne:
Nie widzialem filmu w calosci ale mi sie przyjemnie zrobilo bo jesli oni graja dobrze to w CFOGu sie gra bardzo dobrze
No i ta misja jakas taka kulawa sie wydaje, a my mamy pierwszoligowego miszynmejkera Coobe.
Nie widzialem filmu w calosci ale mi sie przyjemnie zrobilo bo jesli oni graja dobrze to w CFOGu sie gra bardzo dobrze

- Diabl0
- ID Steam:
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak pogonić gości z dialogu aby szybciej zakładali nowe łącze w biurze
W końcu do czego innego można wykorzystać nowy "serwer" z GF 8800 GTS na pokładzie 
A powód zostawania w biurze po godzinach się jakiś wymyśli, może jeszcze jakieś nadgodziny załapię

A powód zostawania w biurze po godzinach się jakiś wymyśli, może jeszcze jakieś nadgodziny załapię

WOW, ALgrab! Dzieki że przypomniałeś o tych filmikach! Zaraz je sobie pościagam.
Normalnie pamiątka jak film z komunii
Normalnie pamiątka jak film z komunii

Jeju, prehistoria. I jakie to kanciaste 

Jak tylko Splawik_PL (ja nie mam na to komputera) zrobi film z ArmY z dobrze rozprowadzonej misji CFOGa, mniej wiecej takiej jak ta z "kanciastej komunii", to z mila checia nie omieszkam kliknac tutaj w linka wstawionego przez ktoregos z Was obu.