wyłączona trawa
Moderator: Inkwizytor
wyłączona trawa
Ostatnio gdzieś przeczytałem że w AA można wyłączy trawę szukałem takiej opcji ale nie znalazlem mam wersję 108.
Po zainstalowaniu wersji 108 pojawiła się opcja postefekty.
Tak z ciekawości co to są postefekty?
Po zainstalowaniu wersji 108 pojawiła się opcja postefekty.
Tak z ciekawości co to są postefekty?
Re: wyłączona trawa
hmmm....a czy w wersji 1.05 nie było postefektów??Zelazny pisze:Po zainstalowaniu wersji 108 pojawiła się opcja postefekty.

pabas pisze:hmmm....a czy w wersji 1.05 nie było postefektów??Zelazny pisze:Po zainstalowaniu wersji 108 pojawiła się opcja postefekty.bo mnie sie widzi że były
Nie było postefektów, tylko 2 razy detale cieni
dziwiłem się, że są dwa takie same ustawienia.
Postefekty pojawiły się w miejsce jednych detali cieni.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2011, 21:49 przez Zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
Trawe reguluje sie poprzez ustawienia detali terenu. Wysoko, gesta, w duzym promieniu naokolo ciebie - b.wysokie. Chcesz wylaczyc - b.niskie. Po prostu.
A postefekty to efekty rozmycia powstale przy patrzeniu na obiekty znajdujace sie wzgledem siebie na roznych planach.
moze nie 2x detale cieni tylko to kwestia tlumaczenia polskiego... ja tez mam ale cienie i cieniowanie...
A postefekty to efekty rozmycia powstale przy patrzeniu na obiekty znajdujace sie wzgledem siebie na roznych planach.
moze nie 2x detale cieni tylko to kwestia tlumaczenia polskiego... ja tez mam ale cienie i cieniowanie...

dokładnie...w moim przypadku było to dobrze przetłumaczone dlatego moje zaskoczenie odnośnie 2x detali cieni u Zelaznegotopas pisze:moze nie 2x detale cieni tylko to kwestia tlumaczenia polskiego
2x detale cieni ale w wersji 105 a nie w 108 w 108 jest wszystko w porzdąkupabas pisze:dokładnie...w moim przypadku było to dobrze przetłumaczone dlatego moje zaskoczenie odnośnie 2x detali cieni u Zelaznegotopas pisze:moze nie 2x detale cieni tylko to kwestia tlumaczenia polskiego