Zamykanie sie gry podczas gry w MP
Moderator: Inkwizytor
Re: Zamykanie sie gry podczas gry w MP
Ice, czy w momencie minimalizowania nie masz przypadkiem odpalonego GG? Zdarzaly mi sie takie historie podczas gry w OFP, gdy ktos probowal przeslac mi plik 

- Ice
- ID Steam:
- Numer GG: 1809885
- Kontakt:
Nie, nie mam GG ani żadnego tego typu komunikatora. W zasadzie to komputer na którym gram nie ma nawet dostępu do internetu. Co prawda jest kilka programów działających w trayu ale czy to przez nie? Chyba poczekam na nadchodzący patch i jeśli to nie pomoże zacznę szukać jakiegoś innego rozwiązania 

...just tell them I went crazy.
Wczoraj , kiedy próbowałem pograc w jakiegos COOP-a , po wejściu do BlackHawka i wzniesieniu go przez pilota w powietrze gra sie wyłączyła...i tak trzy razy w takiej samej sytuacji
Po czym windows krzyknął mi monit , że "wystapił problem z aplikacją ArmA exe. ...ple,ple,ple". Gra wyłączała sie w sposób taki , jakbym ją sam wyłaczył , czyli poinformowała mnie , że trwa zamykanie gry , napisiki w lewym dolnym rogu itd.Nie było to klasyczne zawieszenie lub restart kompa (bo i takie hocki mi sie zdarzały,choć rzadko)...o co chodzi ?? Strach na MP się ładować , bo koledzy z Niemiec juz nie chcieli po mnie lądowac 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Takie "zejscia" sa podtwierdzone w Bug liscie i jednego sposobu na to nie ma bo zdazaja sie w roznych przypadkach. Trzeba poczekac na patcha i zobaczyc jak wtedy bedzie sie zachowywac.