Zamykanie sie gry podczas gry w MP

Technical Support

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Norek
ID Steam:
Numer GG: 3868374

Re: Zamykanie sie gry podczas gry w MP

Post autor: Norek »

Ice, czy w momencie minimalizowania nie masz przypadkiem odpalonego GG? Zdarzaly mi sie takie historie podczas gry w OFP, gdy ktos probowal przeslac mi plik :)
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
8 Brygada Zmechanizowana
Semper Fidelis
Awatar użytkownika
Ice
ID Steam:
Numer GG: 1809885
Kontakt:

Post autor: Ice »

Nie, nie mam GG ani żadnego tego typu komunikatora. W zasadzie to komputer na którym gram nie ma nawet dostępu do internetu. Co prawda jest kilka programów działających w trayu ale czy to przez nie? Chyba poczekam na nadchodzący patch i jeśli to nie pomoże zacznę szukać jakiegoś innego rozwiązania :roll:
...just tell them I went crazy.
mario
ID Steam:

Post autor: mario »

Wczoraj , kiedy próbowałem pograc w jakiegos COOP-a , po wejściu do BlackHawka i wzniesieniu go przez pilota w powietrze gra sie wyłączyła...i tak trzy razy w takiej samej sytuacji :evil: Po czym windows krzyknął mi monit , że "wystapił problem z aplikacją ArmA exe. ...ple,ple,ple". Gra wyłączała sie w sposób taki , jakbym ją sam wyłaczył , czyli poinformowała mnie , że trwa zamykanie gry , napisiki w lewym dolnym rogu itd.Nie było to klasyczne zawieszenie lub restart kompa (bo i takie hocki mi sie zdarzały,choć rzadko)...o co chodzi ?? Strach na MP się ładować , bo koledzy z Niemiec juz nie chcieli po mnie lądowac :P
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Takie "zejscia" sa podtwierdzone w Bug liscie i jednego sposobu na to nie ma bo zdazaja sie w roznych przypadkach. Trzeba poczekac na patcha i zobaczyc jak wtedy bedzie sie zachowywac.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc techniczna dotycząca Army”