Następca ARMA3 - już mnie szlag trafia od czekania.
Moderator: Inkwizytor
Re: Następca ARMA3 - już mnie szlag trafia od czekania.
Byłem przekonany że ogłoszą premierę tej gry najdalej w przyszłym roku (jak nie jeszcze w tym np. na grudzień). Jak dla mnie przegięli mocno i mocno zniechęcili ludzi do tej gry. Oczywiście kupię ta grę, ale niesmak pozostanie. Naprawdę niefajnie.
Mamy parę konfliktów zbrojnych, może w czwórce będą jakieś nawiązania do nich.
Ja po tym newsie zaopatrzyłem się w Reforgera
Też się zastanawiam, może na dobrym sprzęcie gra wygląda i działa bardzo dobrze.
Niestety, póki co ja odpadam. Kupuję monitor 4K, QD-OLED, bo z IPS już nie daję rady.
Mam nadzieję, że pozytywnie się zaskoczę. Tak jak po zakupie dysku SSD.
Także, jak wymienię bebechy, to może wtedy się skuszę.
Jak ci się gra? Są jakieś polskie klany, teamy, serwery? Jak wygląda gra multi, tworzy się jakieś misje...?
Nie wiem. Kupiłem 2 tygodnie temu, ale jeszcze nie odpaliłem XD. Chłopaki z klanu namówili
No to grajta i dajta znać.
Szybkie pytanie do posiadając Reforgera. Czy Reforger ma jakiś zaawansowany edytor do tworzenia misji ?
To znaczy w necie się przewija informacja że jest coś takiego jak prosty edytor "mistrz gry" gdzie można coś zmieniać na mapie i wrzucić na serwer. I że jest coś takiego jak bardzo skomplikowany World Editor. Ale szukam info na steam o tym World Editor i nie wiem gidze to znaleźć. Czy to jakieś narzędzie deweloperskie niedostępne powszechnie ?
Ktoś się orientuje w temacie?
To znaczy w necie się przewija informacja że jest coś takiego jak prosty edytor "mistrz gry" gdzie można coś zmieniać na mapie i wrzucić na serwer. I że jest coś takiego jak bardzo skomplikowany World Editor. Ale szukam info na steam o tym World Editor i nie wiem gidze to znaleźć. Czy to jakieś narzędzie deweloperskie niedostępne powszechnie ?
Ktoś się orientuje w temacie?
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Nie gram więc masz tylko suche dane.
Enfusion World Editor znajdziesz w bibliotece Steam (zaznacz narzędzia i szukaj Arma Reforger Tools)
Na Stronie Reforgera:
Samouczki wideo znajdziesz w zakładce "MEDIA" między innymi "Jak stworzyć scenariusz w Game Master dla Arma Reforger"
W zakładce "DEV HUB" szukaj samouczka "TERRAIN GUIDE"
Na YT też znajdziesz kilka poradników. Jeśli wydają jakieś nowe informacje czy poradniki umieszczam je na grupowym czacie Steam w zakładce "Arma Reforger -Info"
Enfusion World Editor znajdziesz w bibliotece Steam (zaznacz narzędzia i szukaj Arma Reforger Tools)
Na Stronie Reforgera:
Samouczki wideo znajdziesz w zakładce "MEDIA" między innymi "Jak stworzyć scenariusz w Game Master dla Arma Reforger"
W zakładce "DEV HUB" szukaj samouczka "TERRAIN GUIDE"
Na YT też znajdziesz kilka poradników. Jeśli wydają jakieś nowe informacje czy poradniki umieszczam je na grupowym czacie Steam w zakładce "Arma Reforger -Info"
Dziekuje bardzo za odpowiedz i porady. Nie chce zasmiecac tego wątku gadaniem o edytorze do reforger (a mam jeszcze parę pytań zanim kupie reforgera.) zatem założę nowy watek poświęcony temu tematowi.