Następca ARMA3 - już mnie szlag trafia od czekania.
Moderator: Inkwizytor
Re: Następca ARMA3 - już mnie szlag trafia od czekania.
Reforger pokazuje tylko jak będzie wyglądała Arma 4. Nie mówi o czym będzie nowa odsłona gry, i gdzie będzie to się działo.
Prawie codziennie odwiedzam oficjalną stronę ArmA 4 i wciąż nic.
Zaczyna mnie to już irytować.
Ja jestem sprytniejszy. Sprawdzam co tydzień lub dwa.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Sprawdzaj lepiej na jakim etapie są z ArmA Reforger. Ostatnie info z 16 lipca mnie nie zachwyca, bo jak pamiętam z innych gier aby wydać łatkę do gry to jest wymagana zgoda Sony na wprowadzenie zmiany w plikach gry a to może trwać nawet kilka tygodni.
Zamierzamy wypuścić wersję Arma Reforger na PS5. Nie możemy jednak na razie podawać żadnych szczegółów. Gdy tylko będziemy mieli jakieś informacje do udostępnienia, poinformujemy społeczność.
Jeśli gra miała by się ukazać na jesień to powinniśmy być już zasypywani różnymi materiałami promocyjnymi itpPrawie codziennie odwiedzam oficjalną stronę ArmA 4 i wciąż nic.
Obawiam się że gra zaliczy poślizg i nie zobaczymy jej w tym roku.
Poślizgi to standard jeśli chodzi o gry AAA zatem nie jestem zaskoczony.
Boję się, że będzie jakiś poważny update Reforger i to będzie A4.
Weź nawet tak nie mów. Niestety to wcale nie jest niemożliwe. Wiele fajnych gier ze świetną oprawa graficzną wylądowało jako sieciówki. Ale jeśli tak miało by być to mi wystarczy że będzie dobry edytor. Sam sobie będę robić misję i liczę że moderzy dostarczą zawartości na steam'a jak zawsze.
O ile pamiętam na reforge jest jakiś edytor ale pożal się boże jak on jest uproszczony.
O ile pamiętam na reforge jest jakiś edytor ale pożal się boże jak on jest uproszczony.