1.Tego że BIS zawsze koncentruje się na Amerykanach(kampanie,scenariusze)
2.LEM-u

Moderator: Inkwizytor
To niestety dodali w ostatnich poprawkach... Automatyczna zmiana statusu na "niebezpieczeństwo" podczas kontaktu z wrogiem, którego za nic nie można wyłączyć czy ręcznie zmienić. Mam nadzieje, że wyjdzie jakiś mod lub BIS doda opcje umożliwiającą wyłączenie bo jak dla mnie to w tej chwili jedyna wada gry.thisrox pisze:Jest parę rzeczy ale to już poprzednicy wymienili ale najbardziej mnie wnerwia AL ludzi z mojej armii w kampanii czy w misjach.Po pierwszej lepszej wymianie ognia moim ludziom odbija wygłaszają tylko komendy "naprzód" "będę osłaniać" i kręcą sie w kółko próbując namierzyć wroga którego nie ma w pobliżu :/ wydaje im rozkaz powrotu do szyku mało co sobie z tego robią tylko biegają w kółko padają na ziemię itp w ogóle sie za mną nie przemieszczają moge odbiec nawet na 500m ,aoni i tak beda w tym samym miejscu i krecą sie bez celu.Dopiero po jakiś szasie stwierdzają że "jest już bezpiecznie" albo "czysto" i wtedy biegną za mną...ale na to trzeba długo poczekać :/.
4. Z budynkami jest różnie - mnie rusek wyrwał dziurę w ścianie PKM'em a dziura wyglądała jakby z RPG walnąłVader1995mw pisze:2. Zbyt wytrzymałe budowle (Czasami po strzelaninie z użyciem wyrzutni ppanc. budynki są w nienagannym stanie.)
Z tym się nie zgodzę. Jak jest bezchmurne niebo i pełnia księżyca to widać bardzo dobrze. a jak księżyc jest za chmurami i to w dodatku w miesiącach, zimowych to nawet w realu g***o widać. byłeś kiedyś w październikową noc w lesie? ja byłem dużo razy. Wierz mi, że naprawdę g... widać.Jasina pisze:1. W nocy bez noktowizji g***o widać.
Artek3333 pisze:Z tym się nie zgodzę. Jak jest bezchmurne niebo i pełnia księżyca to widać bardzo dobrze. a jak księżyc jest za chmurami i to w dodatku w miesiącach, zimowych to nawet w realu g***o widać. byłeś kiedyś w październikową noc w lesie? ja byłem dużo razy. Wierz mi, że naprawdę g... widać.Jasina pisze:1. W nocy bez noktowizji g***o widać.
Wiecie mnie raczej idzie że przy tym jest jak z trawą - AI to w strzelaniu nie przeszkadzamant3z pisze:Dokładnie, nie raz jeździłem na jesienne nocne strzelańsko, bez księżyca nie widać własnych butów.