Witam !
Mam jeden bardzo drażniący problem z graniem w Arme po sieci. Otóż pewien klan ma swój serwer no i ja probuje sie do niego dostać. Gdy chce wejść do nich do gry wyskakuje standardowo pobieranie danych, wczyta i znowu pobieranie danych. Przy ostatnim pobieraniu jest problem. Pasek stanu zapełnia się do końca ale nie chce wczytać planszy. Inni gracze toczą już walkę a Ja nawet jakbym zostawił kompa na noc bym się tam nie wbił. Proszę o pomoc
P.S nie które plansze na tym serwie normalnie chodzą a nie które nie
Z góry dziękuję
Problem z wczytywaniem
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Re: Problem z wczytywaniem
A nie jest czasami napisane "Recieving data may take up to 10 minutes"?
jesli tak to czekaj te 10 min

jesli tak to czekaj te 10 min

LoL czekałem 30min i nic
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Jak tylko wyskoczy Reciving Data wciśnij spację, nie wiem dlaczego ale u mnie to działa :]
Mów mi milordzie łapserdaku!
Witam wszystkich na forum.mant3z pisze:Jak tylko wyskoczy Reciving Data wciśnij spację, nie wiem dlaczego ale u mnie to działa :]
Wciśnięcie spacji to po prostu zatwierdzenie klawisza "OK" - jeśli to wcisnę, otwiera się nowe okienko "pobieranie" i za chwilę zrywa połączenie.
Kupiłem tydzień temu Arma i mam ten sam problem, z tym, że u mnie tak jest na absolutnie każdym serwerze!
Po prostu nie mam możliwości sobie pograć po sieci...
Jak to rozwiązać?! Gierka fajna tyle że grać się nie da...

"Pobieranie pliku misji" dochodzi do końca paska, później jest "pobieranie danych", pasek dochodzi do końca, zatrzymuje się przy końcu pobierania, albo w ogóle nie rusza i ... klops, można sobie czekać w nieskończoność.
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
- ID gracza: 0
być może to problem z Battle Eye - domniemam iż masz toto zainstalowane?
http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/i ... 73;t=72521
Poza tym jeśli używasz jakiegoś firewalla to zobacz czy przypadkiem nie zablokował Ci tej aplikacji.
http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/i ... 73;t=72521
Poza tym jeśli używasz jakiegoś firewalla to zobacz czy przypadkiem nie zablokował Ci tej aplikacji.