Dym Czerowny, Zielony i Szary

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Sony144
ID Steam:
ID gracza: 0

Dym Czerowny, Zielony i Szary

Post autor: Sony144 »

Witam,
Zarejestrowałem się na tym forum z jednego powodu. By zadać to pytanie :) (Oczywiście sprawdziłem wcześniej czy takiego pytania nikt już wcześniej nie zadał.)
Mianowicie, chodzi mi o to żeby za pomocą waypointa lub wyzwalacza uruchomić Zielony Dym. A po tym nadleciał taki sobie, załóżmy UH60 z ludzmi na pokładzie, wylądował i wyładował ludzi.
Po Czerwonym Dymie nadleciały by Cobry i ostrzelały teren rakietami FFER.
Proszę o nadesłanie odpowiedzi w jak nakrótrzym czasie. Z góry dziękuję! :dworship :dworship
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: Dym Czerowny, Zielony i Szary

Post autor: kondor »

co znaczy uruchomic zielony dym? gdzie?
co znaczy "po czerwonym dymie"? a kiedy i gdzie i przy jakich warunkach ten dym ma się pojawić?
nikt Ci w myślach nie będzie czytał
Sony144
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Dym Czerowny, Zielony i Szary

Post autor: Sony144 »

Przykład1: Jest sobie żołnież JopekUS1. Biegnie sobie ulicą Sezamkową. Wchodzi w obszar wyzwalacza, lub dochodzi do waypointa. BUM!!! Zielony dym rozpościera się po niebie. Latający helikopterek podlatuje, ląduje. Wysiadają z niego żołnieże JopekUS2, JopekUS3. Cała trójka idzie sobie do baru obok. KONIEC
Przykład2: Idzie sobie żołnież JopekRUS1 po pustyni. Spotyka kumpli, JopkaRUS2 w ciężarówce i JopkaRUS3 w Uralu. Podbiega JopekUS1, uruchamia wyzwalacz lub dochodzi do waypointa. BUM!!! Czerwony dym rozpościera się po niebie. JopekUS1 ucieka, a po chwili, zza wzgórza wylatuje helikopter Cobra, ostrzeliwuje JopkaRUS1 i jego kumpli. :D :D :D Sory niemogłem się powstrzymać... ok chodzi mi dokładnie o to że jeśli ten JopekUS1 nie pofatyka się to nie dostanie dodatkowych jednostek... :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edytor - tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”