Mam problem z bibliotekami, kiedyś wszystko działało idealnie ale odinstalowałem Arme i ponownie zainstalowałem i instaluje grę potem biblioteki wszystko ok działa gra ściągam sobie patcha 1.5 z arma-zone.pl potem ściągam tesz z ama-zone.pl patcha 1.8 i po zainstalowaniu patcha wyskakuje żeby zainstalowac biblioteki to naciskam tak i nagle wyskakuje mi jakiś error pomocy
Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Biblioteka systemowa DLL user32.dll została zrelokowana w pamięci.Aplikacja nie będzie działac prawidłowo prawidłowo.Powodem relokacji było to, że biblioteka DLL C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll zajmowała zaker adresów zarezerwowany dla systemowej biblioteki DLL.
Nie dawno miałem taki sam problem, ale nie pamiętam czy dokładnie taki komunikat, w każdym razie też nie mogłem zainstalować bibliotek, ale to olałem i zainstalowałem 1.14 i wszystko działa.