Witam mam problem z arma mam ustawione wszystko na ful detale itp 85mhz lecz ciagle jak zmienie np z jednego czlowieka podglad na 2gego to postacie sa rozmyte trzeba poczekac kilka sec zeby doszło do normy lub gdy lece chelikopterem tez ziemia rozmyta jak sie zatrzymam wsystko wraca do normy.
Mam 2GB ramu karta Gforce 8800 GT procek 2 700 GHZ intela
Powolne odswierzanie
Moderator: Inkwizytor
Re: Powolne odswierzanie
Daj screna, nawet bez podejrzewam że nie o odświeżanie chodzi a o problem stary jak świat, czyli nie ładowanie się tekstur.
Jak gram w domino to bardzo rzadko ale pas startowy na lotnisku jest cały szary(1 kolor) a reszta jest ok. O to Ci chodzi?
Jak gram w domino to bardzo rzadko ale pas startowy na lotnisku jest cały szary(1 kolor) a reszta jest ok. O to Ci chodzi?
- Kruszon92
- ID Steam:
- Numer GG: 5212821
- ID gracza: 0
Tutaj przykład przełączyłem na człaka drużyny który znajdował sie na koncu mapy i prosze tak wygladaja tekstury po chwili wracaja do normy http://img148.imageshack.us/my.php?imag ... u33as9.jpg
Nic z tym nie zrobisz, specyfika silnika gry. Poczekaj aż się załadują lub olewaj te błędy.
No dobra zmień stery, może co pomoże.
Zresztą sam bym się w końcu dowiedział ki diabeł to jest. Na nie spaczowanej wersji gry to dopiero miałem pełno tych kwiatków.
No dobra zmień stery, może co pomoże.
Zresztą sam bym się w końcu dowiedział ki diabeł to jest. Na nie spaczowanej wersji gry to dopiero miałem pełno tych kwiatków.