Pytanko na temat dodawania muzyki

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
fatboy1909
ID Steam:
Numer GG: 12755589
ID gracza: 0

Pytanko na temat dodawania muzyki

Post autor: fatboy1909 »

mam pytanko ;-p
jak można dodac soundtracki do army bo nie mam bladego pojęcia aha prosze was o szczegółową instrukcje a nie przekierowania mnie do różnego rodzaju readmów które są po angielsku a ja go nie umiem chyba że po niemiecku to lajt hehe thx :dworship aha i jeszcze coś jak można to powiedzcie jak można porobic filmiki z gry a pożniej je miec na kompie w pliku bo chce na youtubie jakiś filmik wkleic może byc też jak sie zdjęcia robi nie z 1 ani 2 ani 3 osoby
To ja postawię pierwszy moją stopę na polu walki i ja ostatni z niej zejdę
Awatar użytkownika
Jerry
ID Steam:

Re: Pytanko na temat dodawania muzyki

Post autor: Jerry »

fatboy1909 pisze:mam pytanko ;-p
(...) może byc też jak sie zdjęcia robi nie z 1 ani 2 ani 3 osoby
To jest jeszcze jakaś inna? :lol:
:8bz
Obrazek
Awatar użytkownika
Error 404
ID Steam:
Numer GG: 5846891

Post autor: Error 404 »

Kamera:
http://www.armedassault.com.pl/viewtopic.php?f=54&t=120

Co do muzyki, to musisz ją mieć w .ogg.
Ściagasz ArmA Edit, bo tak najprościej, bierzesz chyba 'Description Wizard', zaznaczasz Custom
Sound, wybierasz klasę, i wybierasz plik/i które chcesz wstawić.

W folderze z misją natomiast zakładasz folder Music ( albo Sound, nie wiem jak to jest podane w pliku z ArmA Edit ), wkładasz tam swoje pliki.

No a tak poza tym, to weź się następnym razem rozejrzyj po forum trochę, bo wszystko było...

P.S. A jak w ArmA można zrobić filmik/zdjęcie z 2. osoby? :D
Obrazek

давай эа нас, давай эа вас,
и эа десант, и эа спецнаэ,
эа боевыйе ордена,
давай поднимен старина!!!
fatboy1909
ID Steam:
Numer GG: 12755589

Post autor: fatboy1909 »

tak na malginesie udało mi się zrobić filmik i mam go na youtubie jakby co to http://pl.youtube.com/watch?v=IM-AWp4Tj_k :D
a chodzi mi o to bo są na youtubie filmiki z army a nie slajdy i ja chce po prostu taki trailer nakręcic z wojny wietnamskiej he a nie mam bladego pojecia jak sie to robi <lol>;pp więc piszcie śmiało w rażie jakiś wątpliwości co do moich niejasnych pytań to nie ma problemu żeby się spytać jeszcze raz ;-p ps. filmik robiłem ponad 6 h bo muśiałem wszystko an paincie obrabiać własnoręcznie ;/ ale cóż czego się nie zrobi dla army POZDRÓWKA
To ja postawię pierwszy moją stopę na polu walki i ja ostatni z niej zejdę
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: Maćko »

Sciągnij sobie program o nazwie fraps (szukaj w google) pozwala on na nagrywanie filmików (w wersji demo tylko 30s) oraz robienie nie ograniczonej liczbę screenów za pomocą jednego klawisza (nie musisz wychodzić do pulpitu) + gratis mierzy ilość klatek na sekundę w grze.
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edytor - tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”