Ufo,zgodzę się ... i nie zgodzę

. Fajnie,że masz dobre podejście,nie kierująsz się standardami graficznymi a bardziej stawiasz na przyjemność,która ma płynąć z gry będąc i tak zadowolonym - to jest podstawa

i jak dobrze powiedziałeś dla tych wszystkich płaczków "Wystarczy obniżyć detale". Ja niestety nie mam takiej cechy

(np. lubię konsole - przynajmniej nie pozwolą mi wykręcać detali,których nie udźwigne,a ja nie mam dylematów

) - lubię słodycz z patrzenia na ładne,wyraźne tekstury i śliczne odbicia bla bla bla itd. itp.,mimo,że właściwie nie mam warunków do tego (coprawda akurat teraz moge prawie we wszystko na max grać,ale ... zdarzają się złośliwe tytuły - GOTHIC3 chociażby,który nawet na SUPER LOW niechce działać płynnie

- durne nVidia i Pirahna - nawet gry nie potrafią dobrze skonfigurować,geje).
Jednak wspomniałem wcześniej,że zgodze się i nie - do COOPów niestety nie wyobrażam sobie innej grafiki niż mam ... poprostu MUS

(choć pewnie często będzie "chrupko" i -10 fps),ale ... do ligi lub ogólnych rozgrywek CTF/TDM/itd. to ... już inna historia. Dla lepszych osiągów bojowych będe musiał zrezygnować z odblasków i ślicznej grafiki

taka prawda. Ważniejsza jest skuteczność i możliwość szybkiego reagowania,niż gapienie się w ładne drzewa w lesie - liczą się FPS w takich rozgrywkach i nie ukrywam,że tak sobie to zaplanowałem.
To tak odemnie Ufo. W skrócie oceniając screeny to ... jest OK

napewno nie będziesz klnął biegając po lesie (oj,bo ja będe - "No nieeeeeeeee ! Znowu las? Nie możemy do cholery je obejść? Przeciez ja tam nawet nie mam fpsów ! Zlitujcie się").
Najol.