Witam!
Czy ktos z Was juz bawil sie nowym waypointem "LETS UNITS FAST ROPE". Probowalem sprawic by smiglowiec podlecial wyladowal i odlecial ale za china nie udaje mi sie tego zrobic. Gdy smiglo podlatuje do waypointa to zawisa i tak sobie wisi. Probowalem z otwartymi drzwiami, roznymi smiglowcami. Nie pomaga. Moze potrzebna jakas aktywacja? Ktos cos wie?
Pozdrawiam
ACE3 fast rope AI, desant na linach AI
Moderator: Inkwizytor
Re: ACE3 fast rope AI, desant na linach AI
Witam!
Opcja ta jest dodana do modyfikacji przez Ace-Team, jednak nie jest jeszcze gotowa do użytku dla AI.
Twórcy modyfikacji na pewno popracują wkrótce nad tą opcją.
Znając jednak tempo działania developerów ace'a, polecam poszukanie zamiennika.
Pozdrawiam!
Opcja ta jest dodana do modyfikacji przez Ace-Team, jednak nie jest jeszcze gotowa do użytku dla AI.
Twórcy modyfikacji na pewno popracują wkrótce nad tą opcją.
Znając jednak tempo działania developerów ace'a, polecam poszukanie zamiennika.
Pozdrawiam!
EUREKA! Nigdy bym na to nie wpadł!Beary pisze: Opcja ta jest dodana do modyfikacji przez Ace-Team

Ooo to świetnie! A myslalem, ze wstawili ją dla beki jak banana.Beary pisze: Twórcy modyfikacji na pewno popracują wkrótce nad tą opcją.
No tak, jako popularny wszedzie "wspoltfurca" i "znafca" mozesz co nie co o tym powiedziec.Beary pisze: Znając jednak tempo działania developerów ace'a
A tak reasumujac temat:
W wersji 3.6.1 waypoint dziala poprawnie tylko i wylacznie na nieskazitelnie rownych terenach typu: pustynia Altis albo Wirtual. Wystarcza drobne nierownosci i powoduja albo desasnt na linach na 50m (efekt-śmierć) albo nieskonczony autozawis (niezaleznie od ustawien bahavior). Nie pomagaja zadne komendy typu ,,this flyInHeight 20" itp. (testowane rozne typy smiglowcow). Gdy cos sie w tej kwestii zmieni napisze w tym watku.
Czolem!
Faktycznie, nie sprawdzilem tej konfiguracji, mój błąd.
Dzięki za informacje!
Pozdrawiam!
- "Znafca i Wspoltfurca" ~ Bearyl.
Dzięki za informacje!
Pozdrawiam!
- "Znafca i Wspoltfurca" ~ Bearyl.
Nnno to przynajmniej odkrylem Twoje drugie ja. Nie ma za co