Też czekam, podobno b. duży nacisk na realizm - czytałem jak jakieś dzieci z ameryki płakały, że gra jest do dupy, bo gdy szarżują czołgami to działa ppanc niszczą im wszystko zanim zobaczą przeciwnika. Zapowiada się więc fajnie - w końcu większy nacisk na piechotę i uwzględnienie jednego z najważniejszych czynników - co wróg wie o tobie, a co ty o nim. I Polacy są!
Filmik jajcarski, chociaż nic o samej grze.
Geez, jest demo! Dzieki za info, Przypomina mi sie jak z zapartym tchem iles tam miesiecy temu, siedzialem na oficjalnym forum czekajac na nowe screenshoty kolejnych pojazdow i jednostek z tej gry. Polska bedzie, wspanialy fakt.
Jezeli wierzyc w wymagania, ta gra moze byc wspanialym przerywnikiem miedzy terazniejszoscią a zbieraniem kasy na nowiutki sprzecik pod ere DX10.
Do Pobierania i odpalania dema potrzebny jest _specjalny program_ tj. Theatre oF War Demo Downloader, wiec jezlei bedziecie przez niego sciagac, a w koncu sciagniecie, i nie bedzie chcialo odpalic, bo wam nie znajdzie pliku tam gdzie by chcial czy cos podobnego, to wystarczy w np Total Commader dopisac pobranemu plikowi koncoweczke .exe
PS. Ja juz pobralem, ale dzis juz sily sprawdzac nie mam. Odpalilem tylko Basic training, zgrozo, czekalem az sie misja/mapka zaladuje 7 - 8 minut.
No loading trochę przesadzony, a już po tym oczekiwaniu prędkość działania też nie powala. Trzeba będzie nieźle przyciąć detale. Jak pogram po południu, to może będę mieć o czym pisać.