Problem z płatnym DLC Army of the Czech Republic
Moderator: Inkwizytor
Problem z płatnym DLC Army of the Czech Republic
Witam.Posiadam A2,A:OA+BAF+PMC,wszystko kupione na steamie.Ostatnio zakupiłem nowe DLC AotCR i tu mam problem.W grze nie pojawiło mi się te nowe DLC.Czy ktoś z forumowiczów kupił to DLC i miał jakieś problemy?Jak to zainstalować?
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Re: Problem z płatnym DLC Army of the Czech Republic
Po patchu 1.62 został wydany patch z ACR lite. Może brak Ci właśnie jego. Szukaj informacji na forum steam.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Nie, ACR Lite nie ma nic do działania pełnej wersji ACR dlc. Ale Arma 2 CO na pewno musi być upatchowana do v1.62. Gdzieś widziałem jakieś tematy, że "ACR not appearing".
Sprawdzałeś po instalacji tego dlc, czy w menu gry Dodatki/Expansions masz ACR. Odpal edytor i sprawdź czy są mapy Bukowina i Bystrica, jeśli są to dlc masz zainstalowane. No i oczywiście jest też nowa kampania i pewnie parę misji.
Sprawdzałeś po instalacji tego dlc, czy w menu gry Dodatki/Expansions masz ACR. Odpal edytor i sprawdź czy są mapy Bukowina i Bystrica, jeśli są to dlc masz zainstalowane. No i oczywiście jest też nowa kampania i pewnie parę misji.
Witam. Też nie mogę znaleźć czechów. Na steamie jak wejdę na Armę OA i wyświetlę DLC to wyskakuje tabelka że jest zainstalowane ale po wejściu do gry nic nie widać. Mam anglików i prywaciarzy no i Armę 2 ale czechów ni widu ni słychu. Ktoś pamięta co zrobić z takim problemem?
- vynaratorski
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Przynajmniej raz uruchom Arma2: ACR, później możesz sobie normalnie odpalać z A2: OA. Jak to nie pomoże, to sprawdź czy w głównym menu w "DODATKI" masz zaznaczony ACR.
Problem polega na tym że nie mam jak odpalić bo nie mam żadnego skrótu itp. Jedyna informacja że mam ten dodatek pojawia się po wejściu na steam i w bibliotece wybieram Arma2 OA prawa mysz- DLC i wyskakuje info że mam go zainstalowanego. Niestety nie mam go w dodatkach w samej grze ani na pulpicie. Mam inne dodatki łącznie z DayZ ale bez czechów. Aj noł aj di o co kaman? A jak wchodzę na sklep to przy tym dodatku mam Graj teraz ale jak to uruchamiam to i tak odpala mi OA z innymi dodatkami ale bez czechów.
-
- ID Steam:
Jak w menu gry wejdziesz w zakładkę Dodatki/Expansions to nie masz na liście Acr dlc?
A weź do skrótu, którym odpalasz grę w element docelowy dopisz na końcu po spacji
-mod=@acr albo -mod=acr
Wiem, że z tym dlc w grze steam potrafią być jaja, zajrzyj na forum bisu tam jest wytłumaczone jak uruchomić, mi się nie chce szukać
A weź do skrótu, którym odpalasz grę w element docelowy dopisz na końcu po spacji
-mod=@acr albo -mod=acr
Wiem, że z tym dlc w grze steam potrafią być jaja, zajrzyj na forum bisu tam jest wytłumaczone jak uruchomić, mi się nie chce szukać

Przepraszam na forum czego? nie było pytania
Dobra ogarnąłem czesi są pod moimi rozkazami:)

-
- ID Steam:
To jeszcze może napisz co pomogło dla potomnych, jakby ktoś miał podobny problem.
Ogólnie to prawdopodobnie i być może pomogło to że wylogowałem się ze steama i uruchomiłem go jako administrator i mogłem już wybrać w sklepie graj teraz i czesi automatycznie zaczęli mi się instalować i ładnie wskoczyły ikonki do gry. Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi ponieważ to one zmotywowały mnie żeby poszukać w necie i znaleźć rozwiązanie problemu. A tak na marginesie to Arma2 zjada 3 (przynajmniej w singlu:))