Rozmowy radiowe w singlu
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Rozmowy radiowe w singlu
Czyli np. takie jak z kampani lub scenariusza dajmy przykładowo "Szermierz ty Brzytwa blablabla.......odbiór" i gzdie to mam wpisać żeby mówili? 

nick w grze: Jasina
Re: Rozmowy radiowe w singlu
Z opcji szukaj można znaleźć...
viewtopic.php?f=54&t=2116&hilit=+radio
viewtopic.php?f=54&t=1575&hilit=+radio
viewtopic.php?f=54&t=2116&hilit=+radio
viewtopic.php?f=54&t=1575&hilit=+radio
Prosty mikrofon + program np. Audacity lub GoldWave i nagrany dialog zapisać w formacie ogg. 

Tłumaczysz mi to i zrozumiałem do "formatu ogg"Artek3333 pisze:Prosty mikrofon + program np. Audacity lub GoldWave i nagrany dialog zapisać w formacie ogg.

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
A ja nie rozumiem co ty piszesz Jasina.
Normalnie nagrywasz swój głos na kompie i zapisujesz w formacie ogg, co w tym trudnego?
Normalnie nagrywasz swój głos na kompie i zapisujesz w formacie ogg, co w tym trudnego?
Znaczenie wyrazów "mikrofon", "Audacity", "ogg" znajdziesz na tej stronie: http://google.pl
gdzie znajdę znaczenie tych słów to wiem
Ale jak mam zapisać w formacie ogg

Ale jak mam zapisać w formacie ogg

Znajomość regulaminu implikuje zdolność szybkiego znalezienia odpowiedzi na to pytanie.
W programie GoldWave otwierasz nagrany przez ciebie dialog i wykonujesz następujące czynności. Klikasz (Plik) w lewym górnym rogu programu, następnie dajesz (zapisz jako) i postępuj dalej według obrazka. Prościej wytłumaczyć chyba się nie da.
Zapytam z innej beczki-zawsze nie wiedziałem jak nagrać to co słyszę w głośnikach,jak to zrobić?