Witam.
Mam pewien problem. Otóż przy wejsciu na serwer pojawia się błąd typu brak pliku. Nazwa tego pliku to warfare2vehicles.
Mam armę 2 i OA. Szukałem rownież w ineternecie osobno tego pliku ale niestety nie znalazłem.
Proszę o pomoc.
Warfare2Vehicles (nie możesz rozegrać misji...)
Moderator: Inkwizytor
Re: Warfare2Vehicles (nie możesz rozegrać misji...)
Mi też się to pojawia. Jest to wina misji (w której, a dokładniej w pliku mission.sqm, powinny być spisane addony, których misja potrzebuje).
Raczej nie możesz z tym nic zrobić. Oprócz komunikaty nic złego się nie dzieje.
Raczej nie możesz z tym nic zrobić. Oprócz komunikaty nic złego się nie dzieje.
Jak to nic sie nie dzieje? Wejść na serwer nie moge... Jakby komunikat sie tylko pojawiał to bym nie pisał.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
komunikat się pojawia tzn. że jak napisał kondor coś jest z mission.sqm nie tak więc wywala cię z serwera 

nick w grze: Jasina
Miałem swego czasu ten sam problem, tylko że mi biadoliło o MV-22 i Ammobox'y. Pomogła instalacja patcha 1.54, ale uprzednio profilaktycznie usunąłem obydwie gry
Że tak powiem, zadziałało jak ręką odjął. Za to 2 godzinki się męczyłem z tym całym procesem.

Że tak powiem, zadziałało jak ręką odjął. Za to 2 godzinki się męczyłem z tym całym procesem.
Seria ArmA - Dla niektórych jest jak pudełko żołnierzyków. Kupując dostajesz gotową paczkę zabawek. Możesz bawić się sam, lub z kolegami. Wymyślasz własne scenariusze, a także załatwiasz coraz to nowe jednostki. Ogranicza cię tylko wyobraźnia i chęci :]