ARMA2_Build_63826
ARMA2_Build_63826
Nowa betka wyszła jakby ktoś przeoczył.Zainstalowałem dla świętego spokoju bo zawsze to fajnie mieć najnowsze,ale zmian nie widzę 

- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ARMA2 - patch 1.05
Jaka nowa beta?
Daj może linka, bo oficjalnie na Wiki ostatni patch to jak byk 1.05
Daj może linka, bo oficjalnie na Wiki ostatni patch to jak byk 1.05
Re: ARMA2_Build_63826
Inaczej można zrozumieć tak,że dotyczy patcha 1.05.Ja wypieprzyłem tego patcha bo mi odinstalował apacha dodanego w patchu 1.05 przez co nie moglem załadować sobie misji w edytorze gdzie dałem ah64 i był reinstal.Pieprze bawienie się w bety.Poczekam na coś pełnowartościowego.
Hahaha @Zgedi widzę, że tak samo jak ja, dałeś się władować.
Dokładnie tak samo usunęło mi Ah64 i musiałem wszystko na nowo instalować po kolei. 

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Sory panowie ale pieprzycie
Używam tej bety i nic co było w poprzednich wersjach mi nie zniknęło, tym bardziej AH-64... Poza tym jaki sens kasować całą grę skoro patche beta instalują się jako mody i w każdej chwili można uruchomić "czystą" 1.05. Albo coś schrzaniliście podczas instalacji... albo nie wiem. AH-64 znika tylko wtedy gdy wywalicie z folderu addons plik ah64.pbo.

To może z innej strony, a czy warto i co daje ta wersja beta i czego to tak naprawdę jest beta bo się gubię...

No nie do końca maćko. Albo są to przypadki losowe, zależy to od. Nie wiem! Sprzętu, systemu czy jakiś programów, bo zrobiłem próbę na lapku gdzie mam zainstalowaną Arme na systemie Vista (tylko dla edytora, nie grania) i postanowiłem spróbować i zainstalować betę. Efekt? Ah64 co prawda jest ale często gra się wysypuje do Windy i error z jakimś tam plikiem pbo. Za każdym razem wyskakuje błąd z innym plikiem bpo . Ponowna instalacja wszystkiego od początku rozwiązuje problem. Nie ma co tu ukrywać, że Beta to beta i zawsze mogą być jakieś problemy. 

Ta co teraz wyszła daje jedynie wspaniały komfort psychiczny,że masz grę w najnowszej wersjiNexus pisze:co daje ta wersja beta i czego to tak naprawdę jest beta bo się gubię...

Jak możecie to sobie odpuśćcie.8mb patch to śmiech na sali