Moderator: Inkwizytor
Kup pilota i każ mu się przezbroić (eleganckie ale upierdliwe) lub go zabij (szybkie ale mało humanitarne).eJay pisze:gdzie do diabła w tej misji można znaleźć noktowizję.
Ja robię tak że kupuję z menu jednostek ,snajpera lub żołnierza KM lub RGP wtedy mam cały zestaw wraz z noktowizorem .eJay pisze:Błąd z niereagującymi jednostkami jest znany (podobnie było w Badlands). Ale mnie nurtuje co innego: gdzie do diabła w tej misji można znaleźć noktowizję. Jest noc, ciemno jak w..., walczę o wieś Msta i nic nie widzę, nie mogę walczyć. A gogli na liście broni nie ma (w menu Buy Weapons), a nikt innych ich nie ma. Jakieś porady, sugestie?
Ja nie miałem żadnych z w/w problemów. Jedyne co mi się sypało to przypadek gdy kazałem medykowi uleczyć ludków obsadzonych na 'zeusie' efektem był CTD.eJay pisze:Czekam mimo wszystko na patcha, bo na 2 miasta przed końcem wystąpił błąd przez który moje jednostki nie mogą zajmować nowych lokacji no i nie miałem questa zdobycia Lopoteva oraz rozwalenia bazy Czedaków. Szlag by trafił 10 h grania. No i już wiadomo, że ta misja tworzy tzw. memory leak. Granie przy 12 fps rullez