Licznik postów
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Licznik postów
Co byście powiedzieli na wyłączenie licznika postów w działach takich jak offtopic? Bo np. w takim zgadywaniu gier można sobie nieźle je ponabijać. Generalnie jesteśmy dorosłymi ludźmi i mi to tam wisi, ale niektórych wciąż liczba postów podnieca.
Re: Licznik postów
Do dorosłości to trochę Ci jeszcze brakuje.SaS TrooP pisze:Co byście powiedzieli na wyłączenie licznika postów w działach takich jak offtopic? Bo np. w takim zgadywaniu gier można sobie nieźle je ponabijać. Generalnie jesteśmy dorosłymi ludźmi i mi to tam wisi, ale niektórych wciąż liczba postów podnieca.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Po co. Jak ktos chce ponabijac posty to i tak je bedzie nabijal (vide TranceSaS TrooP pisze:Co byście powiedzieli na wyłączenie licznika postów w działach takich jak offtopic? Bo np. w takim zgadywaniu gier można sobie nieźle je ponabijać. Generalnie jesteśmy dorosłymi ludźmi i mi to tam wisi, ale niektórych wciąż liczba postów podnieca.

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Eh, tak po prostu proponowałem, temat do zamknięcia.