Potrzebuje addonow
Moderator: Inkwizytor
Potrzebuje addonow
Wiec przejde do tematu potrzebuje dwoch addonow air.pbo i air3.pbo
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: Potrzebuje addonow
A co? Zepsuła ci się płytka, czy może masz pirata?
P.S.
Masz telefon komórkowy z aparatem, lub cyfrówkę? Bo ja mam oba i chcę wiedzieć ile osób na forum również...
P.S.
Masz telefon komórkowy z aparatem, lub cyfrówkę? Bo ja mam oba i chcę wiedzieć ile osób na forum również...
Czasami zdarza się, że płytka jest zarysowana w miejscu, gdzie znajdują się jakieś pliki, nie ma konieczności od razu podejrzewać o piracenie...
Pliki do pobrania (przez 90 dni):
-nie publkujemy czesci gry - nie zgodnie jest to z licencja-
Forrestal
Pliki do pobrania (przez 90 dni):
-nie publkujemy czesci gry - nie zgodnie jest to z licencja-
Forrestal
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Prosze o dalze publiczne nierozpowszechniane czesci gry poniewaz jest to nizegodne z licencja.
Priv Panowie ;-)
Priv Panowie ;-)
Hm to niech ktos mi wysle na pm link z gory dzieki .
no fakt, że sie zdarza porysowanie
mi to badziewie do sprawdzania orginalności płyty (przed 1.09b) tak porysowało płyte, że wogóle nie czyta
bo nawet oxygen przy robieniu addonów rządał płyty, a najlepsze , że oxygen sie zapycha po kilku podglądach i trzeba go resetować
więc znam ten ból
moja płyta od A1 już nie istnieje, jakbym musiał przeinstalowywać... to bym olał A1
mi to badziewie do sprawdzania orginalności płyty (przed 1.09b) tak porysowało płyte, że wogóle nie czyta
bo nawet oxygen przy robieniu addonów rządał płyty, a najlepsze , że oxygen sie zapycha po kilku podglądach i trzeba go resetować
więc znam ten ból
moja płyta od A1 już nie istnieje, jakbym musiał przeinstalowywać... to bym olał A1

- hryst
- ID Steam: hryst
- ID gracza: 0
- Kontakt:
kontynuując offtop to chyba prawo pozwala na zrobienie kopii nośnika.
Ja gdzieś mam obraz na dysku twardym swojej płyty ARMA.
Do tego wirtualny napęd i nośnik już dawno nie widział światła dziennego.
Ja gdzieś mam obraz na dysku twardym swojej płyty ARMA.
Do tego wirtualny napęd i nośnik już dawno nie widział światła dziennego.
You will be assimilated. Resistance is futile.
Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|

Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|
Ja niestety już trochę tą płytę mam i swoje przeszła . Ostatnio przez przypadek usunełem nie ten addon . Chciałem reinstalke robić ale płyta mi tego nie pozwala . Arma bez samolotów to nie arma . Nie pomyślałem żeby zrobić wirtualny dysk za co teraz bije sie w pierś . Mogł by ktos uplaudnąc i mi wyslac na priva . Bardzo was proszę 

Refresh