Jak robić screenshoty w Arma?
Moderator: Inkwizytor
- [1stCav]SokoleOko
- ID Steam:
- Numer GG: 6169456
- Kontakt:
Jak robić screenshoty w Arma?
Panowie, czy naprawdę nie ma możliwości robienia screenshotów przez naciśnienięcie jednego klawisza?

Dołącz do nas!
Intel C2D E6600
Asus P-5B
2 GB Geil Ultra (DC)
Asus X1900XT
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Re: Screenshoty?
Fraps - dowolny klawisz oraz mozliwosc robienia screenshotow co podany czas (minimum 1 sek) - niezarejestrowana wersja robi tylko .bmp
ATITrayTools w OmegaDrivers - tylko dla Atiowcow, ale ma mozliwosc pod dowolnym klawiszem robienia screenshotow w kilku formatach, w tym bmp, jpg, png
mnostwo innych screenshotmakerow: na googlach
ATITrayTools w OmegaDrivers - tylko dla Atiowcow, ale ma mozliwosc pod dowolnym klawiszem robienia screenshotow w kilku formatach, w tym bmp, jpg, png
mnostwo innych screenshotmakerow: na googlach

- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Screenshoty?
Ja uzywam HyperSnapa. Posiada wiele funkcji
Rowniez trzeba miec "witaminke", w przeciwnym razie na screenach bedzie logo HS.

Rowniez trzeba miec "witaminke", w przeciwnym razie na screenach bedzie logo HS.
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Re: Jak robić screenshoty w Arma?
A ja polecam UOSU (Ultima Online Screenshot Utility). Świetne narzędzie zajmujące góra 600KB. Nie trzeba instalować i można zapisywać screeny w prawie każdym rozszerzeniu.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Hmm... kiedyś używałem clipn save... Frapsa ostatnio zainstalowałem, ale jak instalnąłem najnowszą wersję, to nie chce mi się odpalić
Fraps nie wiem czy taki dobry w robieniu screenów, jak się ustawi na JPG (płatna wersja), to może robi je w JPG, ale jakość już nie jest taka ładna. 

- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Ja zawsze zapisuje wszystkie screeny w bmp. Potem sobie sam mogę ustawić kompresje jpg jaką uważam za najlepszą 

- Letherface
- ID Steam:
Ja polecam osobiscie FRAPS - nie dosc ze mozna robic screeny jednym klawiszem, to mozna równiez nagrywac paro sekundowe filmiki z gry 

A czym nagrywać dłuższe ?? Bo Frapsem nagrywałem max. chyba 30sek. a zalezy mi na dłuższym.Letherface pisze: Ja polecam osobiscie FRAPS - nie dosc ze mozna robic screeny jednym klawiszem, to mozna równiez nagrywac paro sekundowe filmiki z gry![]()
mario pisze:A czym nagrywać dłuższe ?? Bo Frapsem nagrywałem max. chyba 30sek. a zalezy mi na dłuższym.Letherface pisze: Ja polecam osobiscie FRAPS - nie dosc ze mozna robic screeny jednym klawiszem, to mozna równiez nagrywac paro sekundowe filmiki z gry![]()
Kupić Frapsa, albo GameCam.