Szukam pare fajnych ludzi
Moderator: Inkwizytor
Szukam pare fajnych ludzi
Witam szukam kilku fajnych ludzi z ktorymi da sie pograc Co-Operativ tak jak trzeba a nie tak ze jeden biega i zabije byle miec najwiecej punktow. Zalezy mi na grze zespolowej i zeby ktos mogl stawiac server. Moge robic misje bo bardzo to lubie.
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
- ID gracza: 0
Re: Szukam pare fajnych ludzi
zapraszam w czwartki i piatki 24h, soboty i niedziele 22-04, pon-sroda 24-04
serwer Red Alert, przewaznie Revolution blue (z respawnem przy mobilnej ciezarowce autorstwa GNC
serwer Red Alert, przewaznie Revolution blue (z respawnem przy mobilnej ciezarowce autorstwa GNC

-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Wybacz, ale żygam Evo. Zero klimatu, itpWarynsky PL pisze:zapraszam w czwartki i piatki 24h, soboty i niedziele 22-04, pon-sroda 24-04

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja może i bym *wpadł* kiedyś, tylko że nie jestem fajny
W Evo się fajnie gra pod 1.09 używając VOIP na bezpośrednim kanale.

W Evo się fajnie gra pod 1.09 używając VOIP na bezpośrednim kanale.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Eee ty to tak nie wyskakuj do przodu. To zamknięte grono. Trzeba sie wpierw umowic na gre.ufoman pisze:http://www.cfog.pl
Retired. Unavailable until further notice.
O tym przeczyta na stronie/forum. Adres tajny nie jest ;-)
Jak się będzie starał to kto wie, sam Sir Cooba mówi, że nie rygluje bram twierdzy CFOG, tylko wylewa gorący olej na mniej odpowiednich śmiałków. Mało rycerzy zapuszcza się w rejony królestwa kooperacji od czasów panowania Króla Flasha, a gdy jakiś mąż już tego dokonuje, to będąc świadom legend głoszonych na serwerach Sahralandii i wszystkich innych krain położonych na morzach Poseidona, to jednak zabiera ze sobą jakieś podstawowe uzbrojenie, a doświadczenie nadrabia ambicjami.
Jak się będzie starał to kto wie, sam Sir Cooba mówi, że nie rygluje bram twierdzy CFOG, tylko wylewa gorący olej na mniej odpowiednich śmiałków. Mało rycerzy zapuszcza się w rejony królestwa kooperacji od czasów panowania Króla Flasha, a gdy jakiś mąż już tego dokonuje, to będąc świadom legend głoszonych na serwerach Sahralandii i wszystkich innych krain położonych na morzach Poseidona, to jednak zabiera ze sobą jakieś podstawowe uzbrojenie, a doświadczenie nadrabia ambicjami.

przeciez 90% rozgrywek w armie to coopy