Radeon pisze:Forrestal pisze:Radeon pisze: O ile Game2 wogóle wyjdzie to, aż takiej znowu modernizacji nie będzie trzeba, bo OFP2 to zpewnością może być shit, zważywszy na to, że robią ją panowie z Codemasters.
Co do wymagań ArmA, to nie wiem na co narzekacie, u mnie nie ma problemów z płynnością gry, no chyba, że wpadne w jakieś duże zarośla to jest te 15 FPS.
Ustawienia są takie: CLICK!
Konfiguracji kompa nie chce mi się wklejać, zresztą gdzieś na forum jest. Jak widać, gram na roździelczości 1024x768, bo po prostu w wyższych jakoś nie widze, żadnej różnicy oprócz spadku FPS.![]()
Wiesz, ta rozdzielczosc to niska jest. 1024x768 to juz przezytek. Dzis minimum 1280x1024 a jak stac cie na 30'' monitor to proponuje 2560x1600. ArmA wyglada wtedy pieknie ale jedyne co mozna sobie z tego zrobic to powiesic na scianie i uzywac jako digi-ramki
No przecież pisałem... Ano fakt, nie dopisałem, że widziałem ArmA na monitorach powyżej 17", ale widziałem i albo mam popsuty wzrok albo jestem nienormalny, ale żadnej różnicy nie widze.
To zwrok chyba szwankuje