Dowcipy, kawały, śmieszne linki
Moderator: Inkwizytor
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Re: Dowcipy, kawały, śmieszne linki
Piwo, a żeńskie hormony
Ostanie badania naukowe ujawniły, ze piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 0.5 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu.
Czas badania wynosił ok. 3 godzin.
Oto wyniki eksperymentu:
- u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy,
- 100% nie potrafiło prowadzić samochodu,
- u 90% zauważono tendencje do tycia,
- 80% wpadło w melancholie i wybuchało płaczem o byle głupstwo,
- 80% chciało wydać pieniądze na byle co,
- 75% trudno było zrozumieć,
- 95% musiała usiąść, żeby się wysikać.
I jak tu powiedzieć, ze w piwie nie ma żeńskich hormonów..
Ostanie badania naukowe ujawniły, ze piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 0.5 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu.
Czas badania wynosił ok. 3 godzin.
Oto wyniki eksperymentu:
- u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy,
- 100% nie potrafiło prowadzić samochodu,
- u 90% zauważono tendencje do tycia,
- 80% wpadło w melancholie i wybuchało płaczem o byle głupstwo,
- 80% chciało wydać pieniądze na byle co,
- 75% trudno było zrozumieć,
- 95% musiała usiąść, żeby się wysikać.
I jak tu powiedzieć, ze w piwie nie ma żeńskich hormonów..
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
http://youtube.com/watch?v=otR5S9G2huA
Ogólnie to obejrzyjcie wszystkie filmiki z serii Purple and Brown, niszczą po całości

Ogólnie to obejrzyjcie wszystkie filmiki z serii Purple and Brown, niszczą po całości

ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
animowany filmik o goferze http://www.youtube.com/watch?v=2BN0a5Uj ... ed&search=
- Robi
- ID Steam:
- Kontakt:
Stare i nie wiem czy było na forum, ale zawsze czytanie tego poprawia mi humor
Dom wariatów.
Lekarz siedzi na dyżurce, wokół sajgon. Szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się. Kompletny odjazd. Skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi:
- A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka?
Facet nic.
- A może Napoleon albo jaki Książę?
Facet nic.
- A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził?
A facet na to:
- Panie, qrwa... ogarnij Pan ten pierdolnik, bo mi tu kazali neostradę podłączyć!

Dom wariatów.
Lekarz siedzi na dyżurce, wokół sajgon. Szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się. Kompletny odjazd. Skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi:
- A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka?
Facet nic.
- A może Napoleon albo jaki Książę?
Facet nic.
- A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził?
A facet na to:
- Panie, qrwa... ogarnij Pan ten pierdolnik, bo mi tu kazali neostradę podłączyć!
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
Wycięte z allegro (licytacja białej bluzy z kapturem).
ULTRA SUPER WYPAS BIAŁA BLUZA HANES - ZOBACZ ! (numer 161415464)
Stan Używana
Rozmiar L
WITAM NA MOJEJ AUKCJI
Przedstawiam Państwu "BIAŁY RESPEKT", "DZIELNICOWY DOMINATOR", "POSTRACH STUDENTÓW" AMERYKAŃSKIEJ FIRMY "HANES" !!!
Ta niesamowita super śnieżnobiała bluza to gwarant osiedlowego SZACUNU ! Ziomy będą z zazdrością patrzeć jak przechadzasz sie w ultrabiałej wypasionej bluzie z wyszytym H na samym środku ! (UWAGA BONUS ! Jest szansa że kiedy fruźki osiedlowe będą próbowały rozkminić jaka to litera to zwrócą uwagę na twoje granitowe mięśnie klaty! Opcjonalnie możesz zatriumfować jako "inteligent" kiedy im wytłumaczysz że to litera H ! )
Wrogie ziomy natomiast ze strachem będą wypatrywać rycerza w białej zbroi który pomyka między blokami ! Nosząc tę bluzę nie ma opcji żebyś nie przejął osiedlowej ławki obsadzonej przez obcych ziomów ! Będziesz forpocztą, jednoosobową kawalerią osiedlową która gromi niepokornych ziomali !
Teraz kilka przykładów "z życia wziętych" dowodzących ukrytych mocy drzemiących w tej BIAŁEJ ULTRA BLUZIE FIRMY HANES :
1) Znajomy informatyk z UJ (Remigiusz Z.), który mówi "dzieńdobry" nawet gdy wchodzi do autobusu po założeniu tej oto bluzy zapalił szluga i poszedł na obchód dzielni ! Świadkowie mówią, że ogólnie pogardzany "żaczor", podszedłszy do ławki obsadzonej przez "dobrze odkarmioną młodzież" (anaboliki, meta, banany), rzucił jedynie hasło "wypie******" a cała elita klubu osiedlowych walk ulicznych poczuła dreszcz na myśl o czekającej ich podróży !
2) Kiedy zakładam tą bluzę - obwód klaty i bicepsa zwiększa mi się o jakies 40 cm !
3) Gdy wsiadam do autobusu w tej NIESAMOWITEJ BLUZIE AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES mochery biją się o to kto z nich mi ustąpi miejsca
4) Dzielnicowy niby przechodząc przypadkiem przynosi mi codziennie bułki na śniadanie.
Oprócz funkcji RESPEKT bluza posiada także wiele innych przydatnych możliwości. Wiele by tu wymieniać, wystarczy powiedzieć że masz gwarancje sexu na pierwszej randce, miejsca w autobusie, dobrych ocen w szkole, prawa do połowy renty dziadka (i reszty emerytów z Twojego bloku) i wiele wiele innych !
U W A G A B O N U S
Wraz z ULTRA WYPAS BIAŁĄ BLUZĄ AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES nabywasz prawo do tytułowania się ULTRA ZIOMEM !
Wszystko to a nawet więcej da Ci NIESAMOWITA ULTRA SUPER WYPAS BLUZA AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES
GORĄCO POLECAM
Wymiary :
rozmiar bluzy : L
długość : 67 cm
szerokość pod pachami : 62 cm
długość rękawa od pachy : 54 cm
długość rękawa od ramienia : 57 cm
Bluza warta jest jakieś 3 - 4 tyś złotych na czarnym rynku w Somalii południowej, ale od rodaków jestem skłonny przyjąć niższe oferty
SERDECZNIE ZAPRASZAM DO LICYTACJI !
Pokaż zdjęcie w nowym oknie
Wybierz zdjęcie
--------------------------------------------------------------------------------
Dodano 2007-01-28 17:37
Bardzo proszę o składanie poważnych ofert, osoby z minusami proszone są o potwierdzenie chęci wzięcia udziału w aukcji w przeciwnym razie oferty będą odwoływane !
--------------------------------------------------------------------------------
Dodano 2007-01-28 21:06
Przyszła zima więc pozwólcie proszę iż dodam że SUPER WYPAS BIAŁA BLUZA AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES jest całkiem ciepła i doskonale komponuje się z białymi kalesonami (nie dołączone w ofercie) !
Dodano 2007-01-30 00:04
Dziekuję za liczne maile jakie do mnie przysyłacie
Nie sposób mi odpisać na wszystkie, odpowiedzi na najbardziej powtarzające się pytania udzielę więc zbiorowo tutaj : - TAK - bluza HANES pasuje do garnituru - można jej używać zamiast koszuli pod marynarkę (obskoczyłem tak dwie studniówki, wesele kolegi i ceremonię rozdania oscarów) - Jeśli chodzi o zwiększanie obwodu klaty - nie ma potwierdzonej skuteczności na przyrost piersi u płci pięknej ale zawsze można spróbować :] - Przepraszam także co bardziej pedantycznych allegrowiczów za to że wystawiłem foty nieuprasowanej ULTRA WYPAS BLUZY HANES, ale ostatnim razem kiedy zbliżałem się do niej z gorącym żelazkiem dostałem z rękawa w gębę tak że do tej pory mam oko podbite... POZDRAWIAM !
Dodano 2007-01-30 10:05
Witam, witam ! Z okazji zbliżających się walentynek postanowiłem dodać GRATIS do SUPER WYPAS BLUZY HANES, bo Was lubie ludzie ! Będzie nim…. UWAGA… linijka z kalkulatorem ! Zaznaczam, że nie jest to kalkulator z linijką, bo kalkulator nie działa za to linijka tak ! Wiec dostajecie Państwo nie tylko ULTRA BLUZE AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES lecz także niesamowitą linijke z kiedyś działającym kalkulatorem. Pozdrawiam :]
ULTRA SUPER WYPAS BIAŁA BLUZA HANES - ZOBACZ ! (numer 161415464)
Stan Używana
Rozmiar L
WITAM NA MOJEJ AUKCJI
Przedstawiam Państwu "BIAŁY RESPEKT", "DZIELNICOWY DOMINATOR", "POSTRACH STUDENTÓW" AMERYKAŃSKIEJ FIRMY "HANES" !!!
Ta niesamowita super śnieżnobiała bluza to gwarant osiedlowego SZACUNU ! Ziomy będą z zazdrością patrzeć jak przechadzasz sie w ultrabiałej wypasionej bluzie z wyszytym H na samym środku ! (UWAGA BONUS ! Jest szansa że kiedy fruźki osiedlowe będą próbowały rozkminić jaka to litera to zwrócą uwagę na twoje granitowe mięśnie klaty! Opcjonalnie możesz zatriumfować jako "inteligent" kiedy im wytłumaczysz że to litera H ! )
Wrogie ziomy natomiast ze strachem będą wypatrywać rycerza w białej zbroi który pomyka między blokami ! Nosząc tę bluzę nie ma opcji żebyś nie przejął osiedlowej ławki obsadzonej przez obcych ziomów ! Będziesz forpocztą, jednoosobową kawalerią osiedlową która gromi niepokornych ziomali !
Teraz kilka przykładów "z życia wziętych" dowodzących ukrytych mocy drzemiących w tej BIAŁEJ ULTRA BLUZIE FIRMY HANES :
1) Znajomy informatyk z UJ (Remigiusz Z.), który mówi "dzieńdobry" nawet gdy wchodzi do autobusu po założeniu tej oto bluzy zapalił szluga i poszedł na obchód dzielni ! Świadkowie mówią, że ogólnie pogardzany "żaczor", podszedłszy do ławki obsadzonej przez "dobrze odkarmioną młodzież" (anaboliki, meta, banany), rzucił jedynie hasło "wypie******" a cała elita klubu osiedlowych walk ulicznych poczuła dreszcz na myśl o czekającej ich podróży !
2) Kiedy zakładam tą bluzę - obwód klaty i bicepsa zwiększa mi się o jakies 40 cm !
3) Gdy wsiadam do autobusu w tej NIESAMOWITEJ BLUZIE AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES mochery biją się o to kto z nich mi ustąpi miejsca
4) Dzielnicowy niby przechodząc przypadkiem przynosi mi codziennie bułki na śniadanie.
Oprócz funkcji RESPEKT bluza posiada także wiele innych przydatnych możliwości. Wiele by tu wymieniać, wystarczy powiedzieć że masz gwarancje sexu na pierwszej randce, miejsca w autobusie, dobrych ocen w szkole, prawa do połowy renty dziadka (i reszty emerytów z Twojego bloku) i wiele wiele innych !
U W A G A B O N U S
Wraz z ULTRA WYPAS BIAŁĄ BLUZĄ AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES nabywasz prawo do tytułowania się ULTRA ZIOMEM !
Wszystko to a nawet więcej da Ci NIESAMOWITA ULTRA SUPER WYPAS BLUZA AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES
GORĄCO POLECAM
Wymiary :
rozmiar bluzy : L
długość : 67 cm
szerokość pod pachami : 62 cm
długość rękawa od pachy : 54 cm
długość rękawa od ramienia : 57 cm
Bluza warta jest jakieś 3 - 4 tyś złotych na czarnym rynku w Somalii południowej, ale od rodaków jestem skłonny przyjąć niższe oferty
SERDECZNIE ZAPRASZAM DO LICYTACJI !
Pokaż zdjęcie w nowym oknie
Wybierz zdjęcie
Dodano 2007-01-28 17:37
Bardzo proszę o składanie poważnych ofert, osoby z minusami proszone są o potwierdzenie chęci wzięcia udziału w aukcji w przeciwnym razie oferty będą odwoływane !
Dodano 2007-01-28 21:06
Przyszła zima więc pozwólcie proszę iż dodam że SUPER WYPAS BIAŁA BLUZA AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES jest całkiem ciepła i doskonale komponuje się z białymi kalesonami (nie dołączone w ofercie) !
Dodano 2007-01-30 00:04
Dziekuję za liczne maile jakie do mnie przysyłacie

Dodano 2007-01-30 10:05
Witam, witam ! Z okazji zbliżających się walentynek postanowiłem dodać GRATIS do SUPER WYPAS BLUZY HANES, bo Was lubie ludzie ! Będzie nim…. UWAGA… linijka z kalkulatorem ! Zaznaczam, że nie jest to kalkulator z linijką, bo kalkulator nie działa za to linijka tak ! Wiec dostajecie Państwo nie tylko ULTRA BLUZE AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HANES lecz także niesamowitą linijke z kiedyś działającym kalkulatorem. Pozdrawiam :]
- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 161415464) 

- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Mala "wojenka" na sasiednim forum, dosc zabawna 
http://www.board.armedassault.pl/viewto ... 52&start=0
Boze, widzisz i nie grzmisz...

http://www.board.armedassault.pl/viewto ... 52&start=0
Boze, widzisz i nie grzmisz...