zastanawianie sie glosno nad odpowiedzia nic nie znaczy. Post Radeona mial tylko jedna odpowiedz - czyli: "To musi być coś z pokroju Faces of War + jakiś mod. Napewno!"
Prosze kontynuowac

Moderator: Inkwizytor
Ja tak tego nie odebralem. Mysle, ze wiekszosc czytelnikow tez nie. Zasady sa dosc jasne. Choc odpowiedz, ktora uznajesz za ta jedyna, jest i tak nie prawidlowa, to mimo to w mojej opinii nalezy sie DSQ autorowi.klamacz pisze:spokojnie.
zastanawianie sie glosno nad odpowiedzia nic nie znaczy. Post Radeona mial tylko jedna odpowiedz - czyli: "To musi być coś z pokroju Faces of War + jakiś mod. Napewno!"
Prosze kontynuowac
Bylo to Officers. Wg. GOL premiera byla 22 lutego 2007. Na stronie producenta, premiera Q3 2007Radeon pisze:Powiedz chociaż co to jest.
Nie jest Gothiciem i nie wiem czy art ale figuruje w serwisach jako screen. Nie mialem tego jeszcze w rekach ale chetnie sie z tym tytulem zapoznam blizejRadeon pisze:To jest screen? Prędzej raczej Art.
Tak czy owak Gothiciem to nie jest napewno...
Jesli nawet to jest tak charakterystyczny, ze trudno sie pomylic. Ale ok, dam jeszcze jeden screen i wiecej juz nic.Forrestal pisze:Firefly - to jest ewidentnie art