Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)
Moderator: Inkwizytor
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Re: Lineage 2
Coś dla fanów serii Fallouta - Bethesda Softworks (twórca serii The Elder Scrolls) w 2004 roku wykupił od Interplay'u prawo do tytułu Fallout 3 z możliwością wykorzystania także tytułów z numerkiem 4 i 5. Fakt faktem prace zostały zawieszone nad projektem lecz z tego co wiem Bethesda wznowiła prace pod koniec 2006 roku po zakończeniu prac nad TES: Oblivion, tak więc tylko zacierać ręce, bo szykuje się prawdziwa gratka.
ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
Re: Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)
Pytanie tylko kiedy :/ W Fallouta o ile udało by im się zachować klimat pierwszych części chętnie bym popykał 
A jeszcze chętnie bym popykał w EVE za friko :/ Grałem blisko 3 miechy ale praca nie pozwalała mi na częste granie przez co sporo czasu się konto marnowało (a co za tym idzie kasa) i sobie odpóściłem :/

A jeszcze chętnie bym popykał w EVE za friko :/ Grałem blisko 3 miechy ale praca nie pozwalała mi na częste granie przez co sporo czasu się konto marnowało (a co za tym idzie kasa) i sobie odpóściłem :/
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
O tym co napisał Koval było wiadomo już od jakiegoś czasu (przynajmniej w branży
). Bethesda ma u mnie ogromną dawkę zaufania po Morrku i Obku (Daggusia tez przelazłem ale ciężko było, oj ciężko
). Pytanie tylko czy skumają dobrze klimat Fallouta no i pozostaje kwestia przedstawienia. Mam nadzieje, że do Lipska coś tam stworzą by pokazać 

Pare razy pojawiały się pozytywne opinie na temat EVE online - moglibyście napisać dlaczego wam się podobała? (filmiki na YouTube pokazujące granie nie porywają jakoś...)
Zresztą zbieram się do wykupienia abonamentu na jakieś płatne MMORPG i chętnie posłucham opinii na temat różnych (byle nie WoW bo za drogo, ani GW bo to nie MMORPG).
Zresztą zbieram się do wykupienia abonamentu na jakieś płatne MMORPG i chętnie posłucham opinii na temat różnych (byle nie WoW bo za drogo, ani GW bo to nie MMORPG).
- Drone
- ID Steam:
Podam tylko kilka najbardziej istotnych dla mnie elementów.
1. Grają w to ludzie dorośli (statystyki mówią za siebie) bo większość dzieci woli właśnie WoWa (i całe szczęscie) bo jest dużo prostszy w obsłudze.
2. Nie jest to typowy MMO jak WoW, w grze naprawdę nie trzeba spędzać wiele czasu albowiem skille robią sie nawet gdy mamy kompa wyłączonego. Nie ma typowego wrażenia expienia, zaawansowanie gracza nie zależy od ilości czasu spędzonego na serwerze, a od czasu ogólnie od zainstalowania gry.
3. Po jakimś miesiącu, częstego grania można płacić za gre kasą zdobytą w grze.
Ogólnie polecam Ci najpierw zassanie darmowego triala 14 dniowego i ogarniecie sytuacji bo gra do prostych w rozkminieniu nie należy. Zobaczysz Ci sie sie spodoba i dopiero wykupisz sobie konto (3 miechy chyba 120zł na allegro).
1. Grają w to ludzie dorośli (statystyki mówią za siebie) bo większość dzieci woli właśnie WoWa (i całe szczęscie) bo jest dużo prostszy w obsłudze.
2. Nie jest to typowy MMO jak WoW, w grze naprawdę nie trzeba spędzać wiele czasu albowiem skille robią sie nawet gdy mamy kompa wyłączonego. Nie ma typowego wrażenia expienia, zaawansowanie gracza nie zależy od ilości czasu spędzonego na serwerze, a od czasu ogólnie od zainstalowania gry.
3. Po jakimś miesiącu, częstego grania można płacić za gre kasą zdobytą w grze.
Ogólnie polecam Ci najpierw zassanie darmowego triala 14 dniowego i ogarniecie sytuacji bo gra do prostych w rozkminieniu nie należy. Zobaczysz Ci sie sie spodoba i dopiero wykupisz sobie konto (3 miechy chyba 120zł na allegro).
- shelton
- ID Steam: sheltonpol
- Numer GG: 1986662
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Drone pisze: 1. Grają w to ludzie dorośli (statystyki mówią za siebie) bo większość dzieci woli właśnie WoWa (i całe szczęscie) bo jest dużo prostszy w obsłudze.
Pierdzielisz, Drone...

Nie pierdzieli
Targetem WoW'a jest rozpieszczony gówniarz z USA i gra pod owych jest robiona.
EVE na oczy nie widziałem, ale kogokolwiek bym nie spytał, a grał w to, poleca z całego serca. Jedyne co ich hamuje przed grą na stałe są właśnie koszty. Sam staram się nie interesować tym - szkoda czasu.

EVE na oczy nie widziałem, ale kogokolwiek bym nie spytał, a grał w to, poleca z całego serca. Jedyne co ich hamuje przed grą na stałe są właśnie koszty. Sam staram się nie interesować tym - szkoda czasu.

- shelton
- Kontakt:
SiD pisze: Nie pierdzieliTargetem WoW'a jest rozpieszczony gówniarz z USA i gra pod owych jest robiona.
Nosz kurde...

Tak samo, jak ekipa, z którą za lepszych czasów codziennie w WoWa pocinałem, bo wszyscy w moim wieku...
Hm.. Tyle, że oni z Warszawy, może tu jest klucz...

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Wszytkie MMORPG'i to straszne pozeracze czasu i skad wy bierzecie czas na to wszystko to nie wiem
I to jezcze na taka roznorodnosc tytulow.

- Drone
- ID Steam:
Shelton, nie możesz wszystkiego co piszę brać dosłownie. W wowa tez zdarzają sie ludzie dojrzali (tacy, który nie mieli do czynienia z EvE i wow jest dla nich super
) ale jednak większość (80%) to dzieci, które nie robią nic poza graniem na kompie 24/7 (Taki Najol
).

- shelton
- Kontakt:
Drone, nie możesz wszystkiego, co piszę, brać dosłownie...
To taki prowokacyjny zaczep był tylko, dokładnie taki sam jak z twojej strony...