Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Koval
ID Steam:
Numer GG: 5246848
ID gracza: 0

Re: Lineage 2

Post autor: Koval »

Coś dla fanów serii Fallouta - Bethesda Softworks (twórca serii The Elder Scrolls) w 2004 roku wykupił od Interplay'u prawo do tytułu Fallout 3 z możliwością wykorzystania także tytułów z numerkiem 4 i 5. Fakt faktem prace zostały zawieszone nad projektem lecz z tego co wiem Bethesda wznowiła prace pod koniec 2006 roku po zakończeniu prac nad TES: Oblivion, tak więc tylko zacierać ręce, bo szykuje się prawdziwa gratka.
ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Awatar użytkownika
Diabl0
ID Steam:
Numer GG: 2236900

Re: Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)

Post autor: Diabl0 »

Pytanie tylko kiedy :/ W Fallouta o ile udało by im się zachować klimat pierwszych części chętnie bym popykał :)

A jeszcze chętnie bym popykał w EVE za friko :/ Grałem blisko 3 miechy ale praca nie pozwalała mi na częste granie przez co sporo czasu się konto marnowało (a co za tym idzie kasa) i sobie odpóściłem :/
Awatar użytkownika
Drone
ID Steam:
Numer GG: 4111057

Post autor: Drone »

O tym co napisał Koval było wiadomo już od jakiegoś czasu (przynajmniej w branży ;)). Bethesda ma u mnie ogromną dawkę zaufania po Morrku i Obku (Daggusia tez przelazłem ale ciężko było, oj ciężko ;)). Pytanie tylko czy skumają dobrze klimat Fallouta no i pozostaje kwestia przedstawienia. Mam nadzieje, że do Lipska coś tam stworzą by pokazać ;)
alderous
ID Steam:

Post autor: alderous »

Pare razy pojawiały się pozytywne opinie na temat EVE online - moglibyście napisać dlaczego wam się podobała? (filmiki na YouTube pokazujące granie nie porywają jakoś...)

Zresztą zbieram się do wykupienia abonamentu na jakieś płatne MMORPG i chętnie posłucham opinii na temat różnych (byle nie WoW bo za drogo, ani GW bo to nie MMORPG).
Awatar użytkownika
Drone
ID Steam:

Podam tylko kilka najbardziej istotnych dla mnie elementów.
1. Grają w to ludzie dorośli (statystyki mówią za siebie) bo większość dzieci woli właśnie WoWa (i całe szczęscie) bo jest dużo prostszy w obsłudze.
2. Nie jest to typowy MMO jak WoW, w grze naprawdę nie trzeba spędzać wiele czasu albowiem skille robią sie nawet gdy mamy kompa wyłączonego. Nie ma typowego wrażenia expienia, zaawansowanie gracza nie zależy od ilości czasu spędzonego na serwerze, a od czasu ogólnie od zainstalowania gry.
3. Po jakimś miesiącu, częstego grania można płacić za gre kasą zdobytą w grze.

Ogólnie polecam Ci najpierw zassanie darmowego triala 14 dniowego i ogarniecie sytuacji bo gra do prostych w rozkminieniu nie należy. Zobaczysz Ci sie sie spodoba i dopiero wykupisz sobie konto (3 miechy chyba 120zł na allegro).
Awatar użytkownika
shelton
ID Steam: sheltonpol
Numer GG: 1986662
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: shelton »

Drone pisze: 1. Grają w to ludzie dorośli (statystyki mówią za siebie) bo większość dzieci woli właśnie WoWa (i całe szczęscie) bo jest dużo prostszy w obsłudze.

Pierdzielisz, Drone... :twisted:
SiD
ID Steam:

Post autor: SiD »

Nie pierdzieli :) Targetem WoW'a jest rozpieszczony gówniarz z USA i gra pod owych jest robiona.
EVE na oczy nie widziałem, ale kogokolwiek bym nie spytał, a grał w to, poleca z całego serca. Jedyne co ich hamuje przed grą na stałe są właśnie koszty. Sam staram się nie interesować tym - szkoda czasu.
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
Awatar użytkownika
shelton
Kontakt:

SiD pisze: Nie pierdzieli :) Targetem WoW'a jest rozpieszczony gówniarz z USA i gra pod owych jest robiona.

Nosz kurde... :D Może i jestem rozpieszczony, ale ani ja gówniarz, ani z USA :D:D:D
Tak samo, jak ekipa, z którą za lepszych czasów codziennie w WoWa pocinałem, bo wszyscy w moim wieku...
Hm.. Tyle, że oni z Warszawy, może tu jest klucz... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Wszytkie MMORPG'i to straszne pozeracze czasu i skad wy bierzecie czas na to wszystko to nie wiem ;) I to jezcze na taka roznorodnosc tytulow.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Drone
ID Steam:

Shelton, nie możesz wszystkiego co piszę brać dosłownie. W wowa tez zdarzają sie ludzie dojrzali (tacy, który nie mieli do czynienia z EvE i wow jest dla nich super ;)) ale jednak większość (80%) to dzieci, które nie robią nic poza graniem na kompie 24/7 (Taki Najol ;)).
Awatar użytkownika
shelton
Kontakt:

Drone, nie możesz wszystkiego, co piszę, brać dosłownie... :D To taki prowokacyjny zaczep był tylko, dokładnie taki sam jak z twojej strony... :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”