VILAS i spółka i Project85 i inni - informacje o addonach
Moderator: Inkwizytor
Re: VILAS i spółka i Project85 i inni - informacje o addonac
drogi vilasie czy mógłbyś zrobić addon FBI?
na Wrzesień 1939 czas muszę mieć, więc na 39 się skupię , póki co efekt jest w postaci postawienia do ruchu kilku modeli :
http://imageshack.us/a/img6/771/nowy1ed.jpg
http://imageshack.us/a/img6/771/nowy1ed.jpg

dobrze rozumiem że narazie 39 robisz ale jak skończysz to zrobisz addon FBI na wersje 1.05 aa2 bez operation arrowhead ? z góry dzięki
bo kocham twoje addony
i mam taki problem z addonem moder polish army and police z sierpnia musze aa2 operation arrowhead kupić żeby cacy było?

Witam. Z góry uprzedzam że nie chce się narażać moderatorom ale przeszukałem już kilka for Army, dany mod Vilasa ściągnałem już z kilku linków. Nawet zainstalowałem Arrowhead bo myślałem że dlatego nie chce to iść. Ale nadal mam problemy typu
" Bad version 50 in p3d file 'vilas_npl\vil_pm84.p3d' "
chodzi o nowy mod Vilasa.
Zrobiłem też błąd bo tamten stary mod usunąłem i teraz nie mam żadnego moda z polskimi jednostkami który by działał.
Starego nie mogę ściągnać, a nowy nie wiem dlaczego nie działa(może ktoś zna na to odpowiedź?)
Dodatkowo nie gańcie mnie odnośnikami do działu pomoc, bo jakimś ekspretem w grze Arma nie jestem, a cały piątek poświęciłem na szukaniu rozwiązania problemu na forach.
Poza tym jak zainstalowałem do Arrowhead mod 1.52 to straciłem info z jaką prędkością leci np. helikoter albo ile mam naboi w magazynku.
Pozdrawiam
EWENTUALNIE CZY KTOŚ MOŻE UDOSTĘPNIĆ NA JAKIŚ SERWER PLIK O ROZMIARZE 42.30KB O NAZWIE npl_config_upd
" Bad version 50 in p3d file 'vilas_npl\vil_pm84.p3d' "
chodzi o nowy mod Vilasa.
Zrobiłem też błąd bo tamten stary mod usunąłem i teraz nie mam żadnego moda z polskimi jednostkami który by działał.
Starego nie mogę ściągnać, a nowy nie wiem dlaczego nie działa(może ktoś zna na to odpowiedź?)
Dodatkowo nie gańcie mnie odnośnikami do działu pomoc, bo jakimś ekspretem w grze Arma nie jestem, a cały piątek poświęciłem na szukaniu rozwiązania problemu na forach.
Poza tym jak zainstalowałem do Arrowhead mod 1.52 to straciłem info z jaką prędkością leci np. helikoter albo ile mam naboi w magazynku.
Pozdrawiam
EWENTUALNIE CZY KTOŚ MOŻE UDOSTĘPNIĆ NA JAKIŚ SERWER PLIK O ROZMIARZE 42.30KB O NAZWIE npl_config_upd
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Na armaholicu masz wszystkie najnowsze mody vilasa.
Teraz wymagają też Arrowheada.
Upewnij się czy upatchowałeś go do najnowszej wersji v1.62.
Teraz wymagają też Arrowheada.
Upewnij się czy upatchowałeś go do najnowszej wersji v1.62.
Jednak bym prosił aby mi ktoś udostępnił linka do najnowszej częsci PL Modu, ale tej wersji działającej bez Arrowheada, tak spaczowałem ale mod nadal nie działa.
@gnyk też mam ten problem i dlatego bym chciał żeby nie wszystkie mody wymagały arrowhead 

ale Arrowhead to wymaga od ponad roku lub prawie 2 lat, bez niego to były stare wersje, które nie miały nowych modeli, lepszej jakości tekstur, materiałów itd.
Arrowhead to plecaki i FLIR głównie, więc ja polecam kupić Arrowhead , bo to daje plecaki i termowizję, nikt chyba już nie robi addonów pod wersje gry sprzed 2010 (Arrowhead)
Arrowhead to plecaki i FLIR głównie, więc ja polecam kupić Arrowhead , bo to daje plecaki i termowizję, nikt chyba już nie robi addonów pod wersje gry sprzed 2010 (Arrowhead)

dla mnie to tam obojętnie testrurki mogą być nawet kiepskie ale wiesz vilas zrób jakiś nowy addon na przykład ... FBI????
Problem z modem
Czołem ludzie
Mam mały problem, ściągnąłem moda Vilasa - wojsko polskie, mam oryginał arma 2 i arma 2 OA. Zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją na armaholic
i przy włączeniu głównego menu wywala błąd no entry bin config.bin/cfgvehicles/CDF_soldier_base.scope. Próbowałem chyba wszystkiego i dalej to samo.
Ktoś może wie o co może chodzić ? Pytałem o pomoc wujka google ale niestety nie udało mi się nic znaleźć.
Mam mały problem, ściągnąłem moda Vilasa - wojsko polskie, mam oryginał arma 2 i arma 2 OA. Zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją na armaholic
i przy włączeniu głównego menu wywala błąd no entry bin config.bin/cfgvehicles/CDF_soldier_base.scope. Próbowałem chyba wszystkiego i dalej to samo.
Ktoś może wie o co może chodzić ? Pytałem o pomoc wujka google ale niestety nie udało mi się nic znaleźć.
Re: Problem z modem
A czy ten błąd uniemożliwia Ci grę na tym modzie?