Czyli bis znowu dał dupy, nie zobaczę jak goście z bli grają na piratach

Moderator: Inkwizytor
Kolego, zanim coś napiszesz to zobacz, sprawdź kilka razy czy wszystko jest OK - bo cienko Ci wychodzi pisanie w naszym ojczystym języku.PolishFactor pisze:Dla mnie 1.14 to jakaś pomyłka. Czy nie mam szansy z moją 8800GTs 512 MB na pogranie bez zwiechu po 1-2godzinach?
Jest bardzo płynnnie ,ale te szybsze zwiechy! Dlaczego też zwiech jest tak paskudny (autofmemoryerror) i nawet jak da
się wyjść z ARMY (tylko raz mi się udało ALT+CTRL+DEL) to już nic się nie odpali (blok pamięci jest trwały) . Wszystkie inne
giery po hardboot chodzą idealnie. Jak miałem 7900GT to z Armą na patchu 1.08 dało się chociaż pograć klika 7-8h godzin
bez zwiechu. Teraz tak szybko pada i tak niemiło (ekran nagle pokazuje jakieś kwadraty powycinanych tekstur i tylko
dźwięk działa ok). Menu się włancz ,ale nie widać (słychać tylko klikanie jak mychą na oślep klepać) Macie jakąś solucję?
Nie znalazłem nigdzie konkretnej rady. Gdzieś wyczytałem ,że może powrót do patcha 1.05 ? Nie chce jednak
nie mieć szansy na grę w multi. Mam C2D E4300 1,8@3,4 GHZ, 2 GB RAM, X-FI Extreme Music. Gram na natywnych 22
calch ze wszystkim na wysokich detalach.
Wejdź w Panel Sterowania NVIDIA, potem Dział Ustawienia 3D, poddział Zarządzanie Ustawieniami 3D, zakładka Ustawienia Programu, wybierz z listy Armed Assault (jeżeli nie masz gry na liście kliknij przycisk Dodaj, a następnie znajdz i dwukrotnie kliknij na pliku wykonawczym arma.exe ,który jest w głównym katalogu gry), i przy Maksymalna liczba wstępnie renderowanych klatek wybierz 1 i kliknij przycisk Zapisz. Pamiętaj by w poddziale Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu wybrać opcję Użyj zaawansowanych ustawień obrazu 3D.PolishFactor pisze:Dla mnie 1.14 to jakaś pomyłka. Czy nie mam szansy z moją 8800GTs 512 MB na pogranie bez zwiechu po 1-2godzinach?
Jest bardzo płynnnie ,ale te szybsze zwiechy! Dlaczego też zwiech jest tak paskudny (autofmemoryerror) i nawet jak da
się wyjść z ARMY (tylko raz mi się udało ALT+CTRL+DEL) to już nic się nie odpali (blok pamięci jest trwały) . Wszystkie inne
giery po hardboot chodzą idealnie. Jak miałem 7900GT to z Armą na patchu 1.08 dało się chociaż pograć klika 7-8h godzin
bez zwiechu. Teraz tak szybko pada i tak niemiło (ekran nagle pokazuje jakieś kwadraty powycinanych tekstur i tylko
dźwięk działa ok). Menu się włącza ,ale nie widać (słychać tylko klikanie jak mychą na oślep klepać) Macie jakąś solucję?
Nie znalazłem nigdzie konkretnej rady tylko kupęludzi opisujacych takie objawy z 8XXX (starzymi 320,640MB i nowymi jak moja 512MB.
Gdzieś wyczytałem ,że może powrót do patcha 1.05 ? Nie chce jednak nie mieć szansy na grę w multi. Mam C2D E4300 1,8@3,4 GHZ,
2 GB RAM, X-FI Extreme Music. Gram LCD na natywnych 22 calch ze wszystkim na wysokich detalach.
Nie szukam rozwiązania dla literówek przy szybkim pisaniu tylko rozwiązania problemu. Czy to co napisałem przez 1 -2 literówki jest niezrozumiałe ,że Twoja solucja dla mnie ich dotyczy? Pomóż jak możesz ,a nie pisz mi o literówkach.Ravrav pisze:Kolego, zanim coś napiszesz to zobacz, sprawdź kilka razy czy wszystko jest OK - bo cienko Ci wychodzi pisanie w naszym ojczystym języku.