Arma 2 Demo
Moderator: Inkwizytor
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ARMA 2 Demo
Najpierw nie chciałem zagrać w demo, ale w końcu zassałem. Naprawdę wspaniała robota, niestety nie mogę narazie rzecz więcej, gdyż mój komputer za bardzo sobie nie radzi. Ale AI zajefajne, a niszczenie budynków to po prostu miód. Niestety, AI nieco dziwnie jeździ, a odrzut broni jest nie najlepszy.
Może będę testował dalej.
Może będę testował dalej.
Dzięki Rainbow - więc jednak nie wydawało mi się.
Dla zainteresowanych - Dodatek autorstwa Kegetysa wyłączający blurr & bloom działa wyśmienicie w Demie i można uzyskać niezły przyrost fps.
Dla zainteresowanych - Dodatek autorstwa Kegetysa wyłączający blurr & bloom działa wyśmienicie w Demie i można uzyskać niezły przyrost fps.

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Niestety u mnie w demie ten dodatek nie dziala, przy probie odpalenia gry wyskakuje blad "Wykryto uszkodzone dane" i gra sie nie odpala.
Witam!
Włączyłem sobie ściaganie z Fireplanet, doszło do 44% i wyłączyłem komputer na noc. Teraz włączam, zeby sie skonczyło i nie chce sie sciagac... Czy te serwery Fireplanet maja taki bajer jak np Rapidshare, ze plik musi byc sciagniety na raz?
Włączyłem sobie ściaganie z Fireplanet, doszło do 44% i wyłączyłem komputer na noc. Teraz włączam, zeby sie skonczyło i nie chce sie sciagac... Czy te serwery Fireplanet maja taki bajer jak np Rapidshare, ze plik musi byc sciagniety na raz?

Mefiu - dziwne , ja nie mam żadnych problemów z tym. Czy wgrywałeś jakieś addony spoza samego dema?

Trance
Witam wszystkich po długiej przerwie- to, że pobrało Ci się do 44% nie jest nowinką- u mnie też tak było- kiedy jednak przy pobieraniu użyłem zamiast explorera mozilli problem się skończył. Gdzieś tam bowiem pojawił się komunikat- Twój explorer nie umożliwia pobierania plików powyżej 2 giga- skorzystaj z mozilli albo opery- skorzystałem i ściągnąłem
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich po długiej przerwie- to, że pobrało Ci się do 44% nie jest nowinką- u mnie też tak było- kiedy jednak przy pobieraniu użyłem zamiast explorera mozilli problem się skończył. Gdzieś tam bowiem pojawił się komunikat- Twój explorer nie umożliwia pobierania plików powyżej 2 giga- skorzystaj z mozilli albo opery- skorzystałem i ściągnąłem
Pozdrawiam wszystkich
Ściagałem FlashGetem, problem sam sie rozwiązał, poprostu długo trzeba było czekac, az pobieranie samo sie ponownie rozpocznie po przerwie. Demko juz sciagniete, zasysam DirectXa...

- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
Nie wiem czy to jakaś paranoja ale mam wrażenie, że demko na bardzo wysokich, wygląda jakoś inaczej niż pełna wersja, gorzej tak jakby. Mniej trawy, drzewa z daleka wyglądają gorzej, wszystko jest jakieś bardziej plastikowe i postrzępione. Ktos ma podobne odczucia?
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Nie, nic poza tym nie wgrywalem. Dodatek Kegetys'a próbuje odpalic jako mod.Yac pisze:Mefiu - dziwne , ja nie mam żadnych problemów z tym. Czy wgrywałeś jakieś addony spoza samego dema?
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2009, 13:53 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.