ArmA 2, a LEM
Moderator: Inkwizytor
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Re: ARMA 2, a LEM
Jest problem, € 47.99 za arme 2 przez steama, tak bylo jeszcze w piatek.
Do tego teraz to sciagaj i wypalaj , dla niekturych to jest problem.
Version: 1.02
Filesize: 7.8 GB
info ze strony http://www.sprocketidea.com
Do tego teraz to sciagaj i wypalaj , dla niekturych to jest problem.
Version: 1.02
Filesize: 7.8 GB
info ze strony http://www.sprocketidea.com
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Bo to samo zło jest, diabeł wcielony
No właśnie, dlaczego?

No właśnie, dlaczego?
Mów mi milordzie łapserdaku!
Wersja STEAM jest miodzo. Nie wymaga żadnej płyty, no i całość jest przystosowana do aplikacji Valve. Nakładka działa bez problemów.
Automatyczne patchowanie i friendlist i wszystko tak jak w grach steamowych ?

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Niestety, ale od przytulania mam żonę. A ona baaardzo zazdrosna. Ale co do Army2 na pewno nie będzie miała przeciwwskazańSaS TrooP pisze:
Pabas, Army 2 ci nie kupimy, ale możemy cię przytulić :*&

Z friendlistą tak, z patchowaniem nie wiem bo steamowa wersja to build 1.02. Nie mniej w Troubleshooting na forum BiS, w odpowiednim temacie pisze, że przez Steama patche będą normalnie aplikowane.Havker pisze:Automatyczne patchowanie i friendlist i wszystko tak jak w grach steamowych ?
Jest drogo, ale bardziej wygodnie IMHO. Nie będzie się trzeba trudzić z Securomem/Starforcem.
- barth89
- ID Steam:
- Numer GG: 5828812
Ale cudnie
Cena w 100% mnie zadowala
I tak w lipcu bym nie pograł, bo nie mam kiedy, a w okolicach 7 sierpnia wracam znad jeziora... Hmmm - szykuje się pykanko 

Phenom II X2 550 @ 3.5 & Zalman 9700NT <> Radeon 4850 512MB DDR3 @ 700/1100 & Auras Fridge <> 4 GB DDR2 800MHz GeIL Ultra + PDP Patriot <> AsRock A780GXH 128M <> SB X-Fi Xtreme Audio <> Pentagram Silent Force 460W <> Windows 7 64-bit
To masz fajnie bo ja przez Arme nie raz miałem od żony awanturę. Hmmm. a ile przeprosin, kwiatów musiałem wręczać i obiecywać, że nie będę tyle czasu na Armie siedział.pabas pisze:Niestety, ale od przytulania mam żonę. A ona baaardzo zazdrosna. Ale co do Army2 na pewno nie będzie miała przeciwwskazańSaS TrooP pisze:
Pabas, Army 2 ci nie kupimy, ale możemy cię przytulić :*&

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
Nie tylko ty Artek hehe
Misja jest taka, podbic wyspe a na koniec aby zakonczyc z sukcesem musimy walczyc z partnerkami
w pierwszej czesci uzywamy abramsow a w drugiej kwiatkow

Misja jest taka, podbic wyspe a na koniec aby zakonczyc z sukcesem musimy walczyc z partnerkami