IC-ArmA Campaign 3

Moderator: Inkwizytor

Zablokowany
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Re: IC-ArmA Campagin 3

Post autor: mant3z »

Nie było mnie wczoraj... znowu nic nie wiem co się będzie działo.
Zresztą i tak zawsze mnie wożą... ja jestem od strzelania bo mi to sprawnie idzie :P
Kilka razy ściągnąłem SU z SABOT'a i się chłopaki podniecili że jestem skuteczniejszy niż vulcan :mrgreen:
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

Post autor: chewie »

wyszedl nowy mod arma effects by madd matt. v0.7 http://www.armaholic.com/page.php?id=1650 to nowa wersja modu wizualnego dopuszczalnego przez servery IC-ArmA
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
2M1R
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: 2M1R »

Do kiedy trwa nabór do waszego oddziału? Bo nie wiem kiedy mi zamówiona ArmA przyjdzie a chciałbym pograć w PvsP na wielką skale.

Ale nie wiem jak to wyjdzie bo studiuje zaocznie i ce dwa tygodnie w soboty jestem do 19:30 w budzie :(
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

daj znaka jak dojdzie. a przy okazji to ile dales za arme? kupuje kumplowi na urodziny.
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Firefly
ID Steam:

Post autor: Firefly »

Jak jest z patchem 1.11? Serwery ICA wciaz sa na 1.08?
Retired. Unavailable until further notice.
2M1R
ID Steam:

Post autor: 2M1R »

chewie pisze:daj znaka jak dojdzie. a przy okazji to ile dales za arme? kupuje kumplowi na urodziny.
w komputroniku podstawka jak i dodatek są po 43 brutto razem 86zł ale zapasy są już małe tak więc nie wiem kiedy dojdzie, mam nadzieje ze najpózniej we wtorek bo zamawiałem w czwartek ;)
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

Firefly pisze:Jak jest z patchem 1.11? Serwery ICA wciaz sa na 1.08?
jak sam widziales ostatnio gralismy na 1.08 ale costam naprawiaja i ma byc docelowo 1.11
Firefly
ID Steam:

Post autor: Firefly »

chewie pisze:
Firefly pisze:Jak jest z patchem 1.11? Serwery ICA wciaz sa na 1.08?
jak sam widziales ostatnio gralismy na 1.08 ale costam naprawiaja i ma byc docelowo 1.11
Tak teraz juz wiem, rozmawialem z PuFy w tej sprawie. Nie wiem co to memory leaks, nie jestem informatykiem, ale może to naprawią i szybko przejdziemy na 1.11 bo przy 130 osobach na serwie to sam widziales co se dzialo :).
Retired. Unavailable until further notice.
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

Coś mi się wydaje że te 130 to lekka przesada. Sami twórcy pisali kiedyś coś o 100 :)
Szkoda że nie dotrwałem do końca, złapał mnie silny ból nerek, musiałem odpuścić bo nie mogłem się skupić i tylko marnowałem sprzęt.

Kto wygrał, daliśmy radę tej dzikiej chordzie?
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

mant3z pisze:Coś mi się wydaje że te 130 to lekka przesada. Sami twórcy pisali kiedyś coś o 100 :)
Szkoda że nie dotrwałem do końca, złapał mnie silny ból nerek, musiałem odpuścić bo nie mogłem się skupić i tylko marnowałem sprzęt.
Kto wygrał, daliśmy radę tej dzikiej chordzie?
wspolczuje, przegralismy, nie dalismy rady dzikiej hordzie ... chociaz koncowka byla agresywna

@Firefly: memory leaks = wycieki pamieci, szczerze mowiac nie sadze, zeby modderze z IC arma dali rade sami naprawic ten blad, ale moze sie myle, mam nadzieje
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

kurde nie tyle co nie dalismy rady ale dalismy sie pozrec chociaz od kiedy P1 i P2 dolaczyly bitwy na froncie to zaczelo isc jakos do przodu tyle ze bylo juz za pozno.
a tak przy okazji to teraz bedziemy walczyi juz jako regurlana piechota a nie lesne ludki wiec moze uda sie oslaniac nawzajem z RAC1 byloby git.
Zablokowany

Wróć do „IC-Arma”