Zresztą i tak zawsze mnie wożą... ja jestem od strzelania bo mi to sprawnie idzie

Kilka razy ściągnąłem SU z SABOT'a i się chłopaki podniecili że jestem skuteczniejszy niż vulcan

Moderator: Inkwizytor
w komputroniku podstawka jak i dodatek są po 43 brutto razem 86zł ale zapasy są już małe tak więc nie wiem kiedy dojdzie, mam nadzieje ze najpózniej we wtorek bo zamawiałem w czwartekchewie pisze:daj znaka jak dojdzie. a przy okazji to ile dales za arme? kupuje kumplowi na urodziny.
jak sam widziales ostatnio gralismy na 1.08 ale costam naprawiaja i ma byc docelowo 1.11Firefly pisze:Jak jest z patchem 1.11? Serwery ICA wciaz sa na 1.08?
Tak teraz juz wiem, rozmawialem z PuFy w tej sprawie. Nie wiem co to memory leaks, nie jestem informatykiem, ale może to naprawią i szybko przejdziemy na 1.11 bo przy 130 osobach na serwie to sam widziales co se dzialochewie pisze:jak sam widziales ostatnio gralismy na 1.08 ale costam naprawiaja i ma byc docelowo 1.11Firefly pisze:Jak jest z patchem 1.11? Serwery ICA wciaz sa na 1.08?
wspolczuje, przegralismy, nie dalismy rady dzikiej hordzie ... chociaz koncowka byla agresywnamant3z pisze:Coś mi się wydaje że te 130 to lekka przesada. Sami twórcy pisali kiedyś coś o 100
Szkoda że nie dotrwałem do końca, złapał mnie silny ból nerek, musiałem odpuścić bo nie mogłem się skupić i tylko marnowałem sprzęt.
Kto wygrał, daliśmy radę tej dzikiej chordzie?