ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Tak na przyszłość ci co mają i nie mają kasy a kupują grę odczasu do czasu, warto było zamówić u Procika albo samemu sciągnąć pudelko za granicy, a nie płakać, że Lem dał ciała. Bo o tym wie dobrze każdy z nas i nie ma potrzeby tworzyć tysiące postów i opierdzielać Lem'a. Bo to nic nie da. Jeśli już to petycje do Bisowców o zmianie polskiego dystrybutora (tak na przyszłość). Ja sam osobiście skorzystałem usług Procika, koszt całkowity razem z podstawką wyniósł 170 zeta, może i nawet sporo ale cóż jak ostatnią grę kupiłem rok temu Arme II, to moglem sobie pozwolić. I nawet gdyby Bisowcy mieli wypuścić kolejna odsłonę Army napewno skorzystam z usług Procika, o ile nadal będzie prowadził tego typu interes. Żałuję tylko, że wersja angielska ma dostępne kilka języków, a polskiego brak. W sumie mnie to nie przeszkadza ale nowemu graczowi albo słabo znającemu angielski może stanowić problem ale niestety taki numer nam odwalili sąsiedzi.
- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Musimy sie przyzwyczaic ze Polski wydawca zawsze jest o jakis czas do tylu z wydaniem wersij PL
ale to standard i nie dziwi juz nikogo
Zamawianie przez net tez jest ok nawet wersij Angielskiej bo spolszczenie to zawsze porazka !
Denerwujace i z błedami
Panowie liczy sie zabawa wiec siegajcie po Operation Arrowhead i do boju

Zamawianie przez net tez jest ok nawet wersij Angielskiej bo spolszczenie to zawsze porazka !
Denerwujace i z błedami

Panowie liczy sie zabawa wiec siegajcie po Operation Arrowhead i do boju