ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Jak można zsynchronizować arme 2 i arrow? instalacją arrow w tym samym folderu co arma 2? bo instalowałem w innym folderze (arma 2 PL a arrow EN, stąd inne foldery)
Spec Służby
Ok dzięki, to poczekam sobie na Arme 2 EN bo nie chce ryzykować spotkania EN z PL 

Spec Służby
Czy mi się zdaje czy OA wymaga wplyty 

U mnie nie wymaga, wybrałem aktywację online. Sprawdziło raz i teraz chodzi jak złoto.
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Fox, musisz mieć dostęp do internetu podczas aktywacji. Po instalacji odpalasz OA, wyskoczy okno dialogowe i zapyta sie czy chcesz aktywować online lub nie. Wtedy wybierz aktywacje online i wprowadź drugi raz klucz gry razem z myślnikami, i finito.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 15:40 przez PROCIK, łącznie zmieniany 1 raz.
To dałem dupy wybrałem bez online a cd/dvd eeh kuzwa 

Do luftu reinstalacje robiłem razem z usuwaniem kluczy z rejestru ale diabelne okieko jeszcze raz nie chce wyskoczyć nie wiem może to jest spowodowane wyłączonym serwerem strony http://www.arma2.com/ ale kicha może juutro da sie. Pepiczki zawsze czeski film zrobią.
Też zrobiłem ten sam błąd co ty Fox, i też serwer nie odpowiada. Fakt, przy pierwszej instalce było info, że można dokonać aktywacji online później, ale jeszcze mi się to nie udało
Dziwne to trochę . Na razie muszę mieć płytkę w napędzie. 

Dzięki za info Tom13J*, bo juz myślałem, że wdupiłem tylko ja jeden.
Czy ktos wie w jaki sposób zarejestrować OA jakiś link czy coś.