Nie prawda. Gdzie jest tak napisane? Był jaki konkurs? Ranking? Badania CBOSu? Czy to tylko twoje nic nie znaczące zdanie?Firefly pisze:Nie prawda. Tonal byl NAJLEPSZA wyspa pod ofp.Forrestal pisze:zabix pisze:Akurat BISowy talent robienia wysp jest znakomity i ciężko będzie ich przeskoczyć (co wydaje mi się praktycznie nie możliwe).
Raz sie zgodze z Zabixem - nie widzialem jeszcze wyspy lepszej od BISowych - czy to w OFP czy Arma Te wyspy maja to cos w sobie co przyciaga do nich. Jasne - mozna bylo spotkac ladniejsze czy wieksze wyspy w OFP ale ciekawszych nie. Wiele razy zdarzylo mi sie odkrywac cos nowego w nich choc dobrych kilka lat na nich juz spedzilismy. Tak samo jest z Sahrani...
OFman - z checia zobacze wyspe Twojego autorstwa majaca cos w sobie a nie tylko ladnie wygladajaca. Najblizej BISowych wysp byl Lechistan bo mial to cos swojskiego w sobie jednak do takiej Nogovy wiele mu brakowalo...
WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Tonal byl DOBRA wyspa. Moge przyznac ze najlepsza stworzona przez fanow ale nie przebil BISowych.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Ja też się zgodze. Do wyspi BISowców zawsze coś mnie ciągneło. Nigdy nie udało mi się zrobić jakiejś misji niż na Everonie, Maldenie czy Kolgujevie lub Nogovie. Po prostu mają to coś w sobie, że się do nich wracało. O ile pamiętam to nie miałem przegranych tyle godzin na tonalu co na everonie. Na Tonalu owszem pograłem, ale po chwili nie miałem już ochoty. A Everon? Ba! Żebym tylko do niech wracał, żeby sobie postrzelać. Nie! Włączałem ją żeby sobie chociaż pojeździć skodą.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Dzięki Radeon za Twój post,w końcu zrozumiałem co lubię.Radeon pisze:Do wyspi BISowców zawsze coś mnie ciągneło.Po prostu mają to coś w sobie, że się do nich wracało. O ile pamiętam to nie miałem przegranych tyle godzin na tonalu co na everonie. Na Tonalu owszem pograłem, ale po chwili nie miałem już ochoty. A Everon? Ba! Żebym tylko do niech wracał, żeby sobie postrzelać. Nie! Włączałem ją żeby sobie chociaż pojeździć skodą.
Dobrze że sezon ogórkowo wiśniowy się zbliża(truskawkowy mamy za sobą) to troszkę kasy wskoczy na nową grafę i dodatek.
No i w końcu po 2-3 miechach abstynencji znowu zagram w multi, kurde nie wiedziałem że tak fajnie się gra w MP póki nie przyciąłem w ArmA(wcześniej to takie granie z doskoku i SP raczej było).
No i co fajnego to, to że wszystkie łaty będą w dodatku.
No i w końcu po 2-3 miechach abstynencji znowu zagram w multi, kurde nie wiedziałem że tak fajnie się gra w MP póki nie przyciąłem w ArmA(wcześniej to takie granie z doskoku i SP raczej było).
No i co fajnego to, to że wszystkie łaty będą w dodatku.
Wreszcie coś nowego. Wydawca ogłosił pewien konkurs dla fanów ArmA, a także poinformował o otwarciu strony internetowej...
Link do newsa ArmA-Zone PL
Link do newsa ArmA-Zone PL
Wysyłał ktoś z was jakąś okładkę na ten konkurs?
- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
- ID gracza: 0
Ja mam zamiar jeszcze dzisiaj coś wysłać.
Zastanawiam się na jakiej zasadzie będzie wybrana praca - ktoś z BI to zrobi czy może na podstawie ocen danych okładkom.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Raczej nie na podstawie ocen...
Po pierwsze: ludzie to świnie i na najładniejsze wszyscy dają "1"...
Po drugie: głosowanie nie sprawdza IP, więc można sobie co jakiś czas głosować ile się chce.
Po pierwsze: ludzie to świnie i na najładniejsze wszyscy dają "1"...
Po drugie: głosowanie nie sprawdza IP, więc można sobie co jakiś czas głosować ile się chce.
Dla mnie nie ważne jak będzie oceniane, byleby tylko wygrało najładniejsze