No to czekam do 17go maja.

Papa Bear to all units, your presence is expected.
Be aware and save the date.
Hmmm, remake pełną gębą?
Moderator: Inkwizytor
Mam nadzieje że masz racje, bo na chwile obecną to wygląda na zmienianie znanej nam Army na coś co przypomina Battlefield na konsole. Miałem nadzieję że po prostu przenieśli misie znane z Cold War na nowy silnik, a dostałem tylko kulawy multiplayer. Rozczarowanie. Zresztą co tu dużo pisać. Wystarczy zobaczyć co zrobili z edytorem misji (tu się to chyba nazywa master game) Ten master game do edytora z Arma 3 ma się tak jak Photoshop ma się do Painta. Tak czy owak po 10 minutach obcowania z tym tworem dałem sobie zniesmaczony siana. Jeśli Arma 4 też ma tak być obdarta z zaawansowanych funkcji edytora i rozgrywki to Arma 3 będzie dla mnie ostatnią Armą w którą grałem.Reforger to test silnika z przykładową setupem misji
Chyba jeszcze za wcześnie. Poczekamy jak się rozwinie sytuacja. Nawet na oficjalnym forum Bohemia Interactive nie ma jeszcze osobnego działu dla tej gry.
Sorry za głupie pytanie ale je niedzisiejszy człowiek. Co to jest grupa steam i jak to znaleźć ?W grupie Steam dodałem dział Arma Reforge
Społeczność Steam Arma 3 Polish Community powstała jeszcze za czasów Arma3 alpha. Ze względu na to, że Arma3 wymaga Steam'a do gry praktycznie całe życie armowe przeniosło się na tę platformę. Na dzień dzisiejszy grupa liczy 3197 graczy z czego 558 na czacie.