ja jak wczoraj grałem z Mefiem to nas wyzywali od "Czinterów"... ale to bardziej komplement tylko admin jakiś dziwny banował za Drive By... Ale ogólnie było super spodobało mi się to
W wojsku służyłem od 06.08.2008 do 27.04.2009 - Siły Powietrzne Operator radarów NUR-31, NUR-31MK, NUR-41, Nur-12.
Nie wiem jeszcze jakimi prawami się rządzi światek multiplayer w GTA ale zauważyłem, że nie lubią jak się robi drive-by właśnie. Lepszym wyjściem jest staranować auto i delikwenta a potem wysiąść i go dobić
Racja Garbol . Wczoraj praktycznie nas w dwojke nie dalo sie pokonac, to trzynastolatki w zupelnej bezsilnosci zaczely skarzyc sie do admina . Ogolnie gralo sie przyjemnie
Proponuje dzis zagrac o 18:00
Od poniedziałku jestem z wami Szykujcie swe gangsterskie glocki/uzi, poprawcie kajdany, pogłośnijcie Cypress Hill bo oto uzbrojony Dron pojawia sie na dzielni
mysle ze od poczatku przyszlego tygodnia bede mogl stawiac serwer, tak w trybie pół 24/7 ;-) Narazie testy stwierdziły pozytywne działanie przy 4 graczach, przewiduję że będzie on dawał radę do 6, może nawet 8 osób... szczegóły jak coś w tej sprawie się ruszy
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me. Sith Code
jest ale od premiery SA nie jest rozwijany bo ta ostatnia daje najwieksze mozliwosci
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me. Sith Code
PoitleK pisze:
jest ale od premiery SA nie jest rozwijany bo ta ostatnia daje najwieksze mozliwosci
Tyle, ze ja nienawidze klimatow z murzynskiego getta i hip hopu. 80s to jest to, dlatego Vice City tak mi sie podobalo. Mialo najlepsza muzyke ze wszystkich GTA .