Patch 1.14 (wrażenia i opinie)
Moderator: Inkwizytor
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: Patch 1.14 (wrażenia i opinie)
Pewnie dlatego że ciągle ktoś włazi z czymś zmodyfikowanym, niektórym wysypuje się cała lista znaków zapytania po czym mamy nieprawidłową operację a nawet BS w wersji HD 

Mów mi milordzie łapserdaku!
Otóż (zacznę jak naukowiec) jeśli jesteś commanderem, w bazie stawiasz artylerie, po czym jest ona automatycznie obsadzana przez AI. Wchodzisz do menu (klawisz T), na pierwszej stronie w prawej dolnej części (tabela Fire Mission) wybierasz SET i zaznaczasz miejsce na mapie, na które chcesz dokonać ostrzału. Pasek obok przycisku SET pozwala zwiększyć, lub zmniejszyć obszar ostrzału (mniejszy obszar - większa dokładność i na odwrót).kondor pisze:proszę o wytłumaczenie, jak krowie na miedzy, jak sie uzywa artylerii
Natomiast jeśli jesteś zwykłym żołnierzem również stawiasz sobie artylerie w BAZIE, lub w odpowiednich do tego przeznaczonych bunkrach, które można przejąć przy miastach. Do swojego zbudowanego działa wsadzasz wcześniej zakupione w bazie AI. Reszta, czyli cały FIRE MISSION przebiega identycznie jak wyżej.
Należy jednak pamiętać, że cel, który chcecie ostrzelać musi być oddalony od waszego działa artyleryjskiego o minimum 1000m!
- Robi
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Patch 1,14, a panienek jak nie było tak nie ma...
Metropolie pełne facetów - nie uważacie to troszkę chore?
O ile zwiększyłby się klimat, gdyby od czasu do czasu przewinęła się na monitorze jakaś lachonka
(nawet w mundurze - nie jestem wybredny
)

Metropolie pełne facetów - nie uważacie to troszkę chore?

O ile zwiększyłby się klimat, gdyby od czasu do czasu przewinęła się na monitorze jakaś lachonka

Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
No to zarzuc zdjecia kolezanki malzonki, jakis filmik z ruchami. Model zrobie a kumpel wymodeluje animacje, albo mozemy ja na MoCap'a zaprosicRobi pisze:O ile zwiększyłby się klimat, gdyby od czasu do czasu przewinęła się na monitorze jakaś lachonka(nawet w mundurze - nie jestem wybredny
)

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Nooo to do dzieła Panowie i dajcie jakąś animację latino dancing 

Mów mi milordzie łapserdaku!
warchlaq_przebiegly pisze:Tylko coś servery często się wysypują w trakcie gry :/
Warchlaqu, czy Ty mój drogi nie za dużo wymagasz? Przecież to wciąż jst produkt tego czeskiego upadającego BISu.

Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 11:55 przez Equi, łącznie zmieniany 1 raz.
Już nie Twój drogi piczko 
Zrobił BIS, ale może zawsze to jakoś poprawić, np. coś pozmieniać i uaktualnić wersję serwera linuxowego

Zrobił BIS, ale może zawsze to jakoś poprawić, np. coś pozmieniać i uaktualnić wersję serwera linuxowego

- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
1.14 i model lotu śmigłowcem - tu chyba też coś zmieniono, gdyż we wcześniejszych wersjach (1.08 i późniejsze bety) jakoś jeszcze dało się opanować heli za pomocą klawiatury, teraz - baardzo trudno, manewrowanie na niskich pułapach trudne i nieprzewidywalne - tak jak gdyby zwiększono czułość. Heli chodzi na boki jak dziki, po wybraniu autozawisu nawet... leci jeszcze przez pewien czas lub kołysze na boki.
Możliwe że jakiś nie spostrzegawczy jestem ale ja tam w sterowaniu różnicy nie widzę i problemów z heli nie mam, Cobra jest bardziej wymagająca ale to też nie problem latać nią między drzewami.
Choć nie zapieram się nogami że coś rzeczywiście zmienić mogli w sterowaniu.
Choć nie zapieram się nogami że coś rzeczywiście zmienić mogli w sterowaniu.
Tutaj jest addon, który być może w jakiś sposób spełni twoje marzenieRobi pisze:Patch 1,14, a panienek jak nie było tak nie ma...![]()
Metropolie pełne facetów - nie uważacie to troszkę chore?![]()
O ile zwiększyłby się klimat, gdyby od czasu do czasu przewinęła się na monitorze jakaś lachonka(nawet w mundurze - nie jestem wybredny
)

http://www.armedassault.info/index.php? ... ons&id=325
- Robi
- ID Steam:
- Kontakt:
Służę uprzejmieForrestal pisze:No to zarzuc [...] jakis filmik z ruchami. Model zrobie a kumpel wymodeluje animacje,...

Myślę, że jeśli będzie się poruszać tak jak ta w załączniku to powinno wszystkich usatysfakcjonować

@Rainbow
Wiem... widziałem ten addon

Nawet nie wiem jak mam go skomentować

Koszmar

- Załączniki
-
- foxywalk.gif (126.97 KiB) Przejrzano 6930 razy
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!